2777
2789
عنوان

کمی خنده😂

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 23 پست
قربونت برمم که😂🤍🥹ارهه جانم

شما کامل با حجاب هستید؟ اگر آره از اول همینطور بودین؟

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

شما کامل با حجاب هستید؟ اگر آره از اول همینطور بودین؟

نه عشقم معمولی هستم

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه عشقم معمولی هستم

که اینطور، من جدیدا نماز میخونم، گاهی سختم میشه تک و توک میشه، هی همش میگم احکام نصفه نیمه یه جوریه، خودمم حجابم معمولیه،نمیدونم باید چه تصمیمی بگیرم، گیجم یکم

مرسی که جواب دادی عزیزم🤗🧡

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

که اینطور، من جدیدا نماز میخونم، گاهی سختم میشه تک و توک میشه، هی همش میگم احکام نصفه نیمه یه جوریه، ...

عزیزم همین که به خدا اعتقاد داریم کافیه همین که دل کسی رو نشکنیم همین که حلال و حرام رعایت کنیم کافیه خدا مهربون تر از این حرفاست زیاد خودتو اذیت نکن 🫠🤍🤍

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

عزیزم همین که به خدا اعتقاد داریم کافیه همین که دل کسی رو نشکنیم همین که حلال و حرام رعایت کنیم کافی ...

مرسی استارتر(ایموجی بغل)❣️