2777
2789
عنوان

بهم گفتن آش پشت پاتم پختیم

140 بازدید | 13 پست

هیچ وقت یادم نمیره 

نتایج کنکور که اومد منو تو یه روز مجبور کردن برم دانشگاهی که خودشون می خوان و با این که می دونستن من چی دوس دارم و می دونستن از این رشته خوشم نمیاد به زور منو فرستادن( دو سه تا حق انتخاب دلشتم)

و حتی بهم اجازه فک کردن ندادن حتی برای یه روز

و بعد گفتن برو

و من وقتی رفتم زنگ زدم بهشون گفتم می خومام انصراف بدم بیام بمونم پشت کنکور

ولی گفتن چی میگی تو که بمونی درس نمی خونی و سرش حتی قسم می خوردن!

گفتن ما حتی آش پشت پاتم پختیم فامیل اومدن دیگه آبرومون میره حق نداری برگردی و طبق معمول حرف همه مهم بود غیر من:)))

و من نموندم پشت کنکور و دوستام موندن و امسال همشون رفتن اون چیزی که می خواستن آوردن

و منی که همیشه تو همه چیز به حرفشون گوش دادم حتی از علاقه خودم برای رشته دانشگاهیم زدم خداشاهده

هنوز تیکه میندازن بهم چرا فرهنگیان قبول نشدی 

درحالی که من همون فرهنگیانم نمی خواستم به خاطر مامانم و عقده هاش رفتم مصاحبه

الانم اومدم راه دور دو ترم رشته ای خوندم که که اونا می خواستن و هنوز ذره ای از فحش و ناسزاهایی که می شنوم کم نمیشه

و حتی پولم بهم نمیدن و من با استرس و زجرررر تموم شدن پول دارم کل تایممو تو این خوابگاه و دانشگاه کوفتی می گذرونم

پولم دارنا 

بهشون گفتم از شوهر کردن بدم میاد ولی مامانم همینجوری جهاز می خره و میذاره کنار اما به من که اینجاام پول نمیدن( مامانم حتی وام می گیره برا جهاز خریدنش انگار ترشیدم رو دستشون!) 

به خدا دیگه خستم از این که این همه برام تصمیم گرفتن حالم از این خود وابسته سگ دست آموزی که برده اینا شده بهم می خوره😭

ببخشید رشته ات چیه

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این که رشتم چیه مهم نیست مهم اینه خوشم نمیاد ازشنه از رشتم نه از دانشگاهمنه از هیچیش

آبجی منم.. رادیولوژی تهران قبول شده با رتبه خیلی خوب

دیگه از کنکور محرومه.. وگرنه نمیذاشتم بره

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

زرنگ باش منم مدیریت میخوندم به کسی نگفتم همزمان دوباره کنکور دادم یواشکی بعد کامپیوتر خوندم ازقبلی انصراف دادم بعد تطبیق واحد دادم و کامپیوتر خوندم و بعد ثبت نام به همه گفتم 

زرنگ باش منم مدیریت میخوندم به کسی نگفتم همزمان دوباره کنکور دادم یواشکی بعد کامپیوتر خوندم ازقبلی ا ...

من انقد آذم خاک بر سری ام که همیشه جام تصمیم گرفته شده

هیچ جاام حق انتخاب نداشتم

رادیولوژی بهترینه

فعلا بخونه ۴ سال بعد اگه بازم خوشش نیومد واسه دندون روزانه کنکور بده.. کتاباشو گفتم نگه داره

ایشالا هرچی صلاحهولی رادیو واقعا رشته خوبیه درامدشم عالیه

قربانت