2777
2789

میشه رتبله و رشته اشو بدونم؟ 

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوابگاه دولتیه دیگه

اخه چند‌تا خوابگاه داره

خواستم ببینم اگر کسی اطلاع داره بدونم کدوم خوابگاه میفرستنش

چون شنیدم یکی از خوابگاهاش خوب نیست

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...  

منابعش خیلی زیاده؟ و کتاب تست میخواد؟ کار داره ادبیات نمایشی؟

تهران باشی کار داره

و خیلی منبع داره و خیلی باید برا کنکورش بخونی

ولی خواهرم فقط می خواست علاقش و استعدادشو ادامه بده و برای همین این رشته از اول مورد نظرش بود

کنکور هنر بود۱۴۰ادبیات نمایشی

ادبیات نمایشی؟ چه جور رشته ای هست؟ میشه یه توضیحی بدید ؟

هنرستانی بودن ؟؟ببخشید میشه از نحوه خوندنشون ازشون سوال بپرسید ؟ چه کتاب هایی خوندند ؟ چه کتاب تست هایی زدند ؟ چیکار کردند 140 اوردند ؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

کنکور هنر ادبیات نمایشی

موفق باشه همیشه ان شاالله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ادبیات نمایشی؟ چه جور رشته ای هست؟ میشه یه توضیحی بدید ؟هنرستانی بودن ؟؟ببخشید میشه از نحوه خوندنشون ...

کلا رشته درباره فیلمنامه نویسی و نمایشنامه نویسی و کارگردانی و تئاتر و یه مقدار بازیگری هست

کارشم کلا تو تئاتر و فیلمنامه نویسی و ایناس

اصلا اگر دنبال کار و پول و این چیزایی نباید بری سمت این رشته

هنرستانی بود

روزی ۸-۱۱ ساعت حتی بیشتر درس میخوند منابعشم خیلی زیاد بود کتاب تست داشت کتاب رشته های دیگه هنرستانم میخوند

کلا رشته درباره فیلمنامه نویسی و نمایشنامه نویسی و کارگردانی و تئاتر و یه مقدار بازیگری هستکارشم کلا ...

چرا مگه درامد نداره؟ فیلنامه نویسی که خیلی خوبه و درامد داره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلا رشته درباره فیلمنامه نویسی و نمایشنامه نویسی و کارگردانی و تئاتر و یه مقدار بازیگری هستکارشم کلا ...

یعنی ارزش نداره کنکور هنر شرکت کنیم؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40