2777
2789
عنوان

چرا زندگی بی معنی شده برامون

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 61 پست
بخدا لذت های بزرگم دیگه منو خوشحال نمیکنه چه برسه لذتای کوچیک واکنشم نسبت به همچی این شده که تهش چی؟ ...

بله میدونم و درک میکنم ، چون خودمم همینطوری شدم.💔

ولی گاهی به زمان های قبل فکر میکنم که چطور با چیزهای کوچیک دلم شاد میشد ، سعی میکنم گاهی دنبالشون باشم. 

مثلا من حتی از خرید لوازم التحریر فانتزی خیلی خوشحال میشم. 

یا موارد دیگه که شاید خیلی ساده به نظر بیان ، ولی حال دل آدم رو خوب میکنه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا راست میگی چیزی که تاحالا بهش فک نکرده بودمولی راه حل چیه الان نه شرایط مهاجرت دارم نه شرایط .. ...

حقیقتا نمیتونم بهت بگم خب چکار کاری نمیکنی برو تلاش کن و...

ولی میتونی ادمای منفی رو از زندگیت حذف کنی مهارت جدید یاد بگیری با ادمایی که دایره فکری شبیه خودت دارن نشست و برخواست کنی و کمتر نه اصلا چون باید بدونی چی دور و برت میگذره اما کمتر اخبار منفی رو دنبال کنی

تو این وضعیت حتی اگه تونستی یک قدم کوچیک واسه یادگیری برداری یا اینکه اضطرابت رو کنترل کنی خودش یه برگ برنده است🤍🌿

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

حقیقتا نمیتونم بهت بگم خب چکار کاری نمیکنی برو تلاش کن و...ولی میتونی ادمای منفی رو از زندگیت حذف کن ...

سعی میکنم اینکارا رو بکنم ولی انگار یکی دستمو گرفته نمیتونم ادامه بدم 

سعی میکنم ولی نمیتونم🥲😭

میدونم واقعا سخته 💔

بذار یکم از خودم بگم. 

بعضی از آدم ها اونقدر آزارم دادن که از خیلی ها فاصله گرفتم و فقط با افراد کمی ارتباط دارم. 

دارم سعی میکنم تو زندگی شخصی خودم کارهایی انجام بدم که حال دلم رو بهتر کنه.

بستگی به روحیات و علایق هر فردی داره ،

مثلا من از وقتی گل و گیاه آوردم تو خونه و گاهی بهشون رسیدگی میکنم ، حالم بهتر شده.

سعی میکنم اینکارا رو بکنم ولی انگار یکی دستمو گرفته نمیتونم ادامه بدم

میدونی افسردگی ، بی حوصلگی و اینجور چیزها مثل باتلاق می‌مونن ،

اگر توشون بمونیم ، فقط پایین و پایین تر میریم و بیرون اومدن برامون سخت تر میشه. 

خب بفرما وضعیتو درست کن با این ملت بی بخارمونهورااااااا

منتظری یه گروه از آدم‌های فرضی بیان و کشور رو درست کنن، بعد تو هم سوار قطار بشی؟

ما خودمون همون مردمیم.

وقتی من و تو دست از توجیه برداریم و بپذیریم که بخشی از مشکل، سکوت خودمونه، اونوقت می‌فهمیم چاره کجاست.

ما خودمون همون ملتی هستیم که منتظرش نشستیم.

یا از امروز تصمیم می‌گیریم بخشی از راه‌حل باشیم، یا فردا حق شکایت از وضعیت رو نداریم

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

میدونم واقعا سخته 💔بذار یکم از خودم بگم. بعضی از آدم ها اونقدر آزارم دادن که از خیلی ها فاصله گرفتم ...

من تا قبل کنکورم همش میخواستم دانشگاه قبول شم برم بیرون مستقل باشم تو جامعه باشم دوستای خوب پیدا کنم ولی الان که دانشگاه قبول شدم اصلا هیچ خوشحالی و حس خوبی ندارم حتی دانشگاهم به زور میخوام برم