2777
2789
عنوان

لعنت به بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 65 پست
میشه بگی چه کاری هست

یه برنامه و سایتایی هستن مثه صرافیا و یا همراه بانکا(بانک پاساردگاد سامان و...)برای جذب کاربر به کسایی تو برنامشون ثبت نام کنن یا کسیو دعوت کنن پول میدن

یه روش تبلیغاتیه،بجای اینکه پول تبلیغات بذن همین پولو دارن میدن به مردم

بعد من از تک تکشون برداشت کردم همشون معتبرن

اگه معتبر نبودن یا کلاهبرداری یا سرکاری بود به شما نمیگفتم عزیزم چون میدونم بی پولی چقد سخته من خودمم ۲۲ سالمه و اکثرررر وقتا بخاطر خانواده بدی که داشتم تو بی پولی و فقر دستو پا زدم

بعضیاش مال بانکه اصلا

از پنجاه تومن میدن تا صدتومن

حتی یکیشون تا ششصدتومنم میداد(چندتاا اسپانسر داشت)ولی خب متاسفانه دیگه نمیده☹️

حالا خواستی ثبت نام کنی بگو بهت بدم عزیزم هم اسماشونو هم کد دعوتمو🥲❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پیشنهاد خوبیه مرسی

یکار دیگم که من میکنم اینه

میرم تو دیجی کالا قسمت مارکتش هرروز تخفیف میزارن باز اولم صدتومن تخفیف میدن

ارسالشم رایگانه

خیلی کالاهاشم تخفیف داره

با اون خرید میکنم ارزونتر میشه

یکار دیگم که من میکنم اینهمیرم تو دیجی کالا قسمت مارکتش هرروز تخفیف میزارن باز اولم صدتومن تخفیف مید ...

سلام عزیزم میگم بیا درخواست دوستیمو قبول کن اونجا مفصل توضیح بده اینجا قاتی پاتی 

حالا همه اومدن سرکوفت زدن که چرا نمیری سرکار حتما حتما شرایطش رو نداره وگرنه هیچکس دوست نداره تواین ...

وای دمت گرم عزیزم واقعا خوشحال که یکی پیدا شد که درکم کنه اخه میدونی اینا که سرکوفت میزنن واسه نون شبشون نموندن واسه همین درک نمیکنن 

وای دمت گرم عزیزم واقعا خوشحال که یکی پیدا شد که درکم کنه اخه میدونی اینا که سرکوفت میزنن واسه نون ش ...

میدونم عزیزم منم بودم تواین شرایط درکت میکنم خیلی سخته انشاالله همه چیز برات روبه براه بشه خدابسازه برات💙❤️🩵

میدونم عزیزم منم بودم تواین شرایط درکت میکنم خیلی سخته انشاالله همه چیز برات روبه براه بشه خدابسازه ...

مرسی گلم انشاالله خدا هر چی میخوای بهت بده 💜❤😍

دیگه کسیکه ۲۵تومن نداره برای مدرسه بچه اش

بعد مادربزرگش‌بیاد از یکی دیگه پول قرض کنه برای مدرسه نوه اش پولداری نیستااااااا

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
دیگه کسیکه ۲۵تومن نداره برای مدرسه بچه اشبعد مادربزرگش‌بیاد از یکی دیگه پول قرض کنه برای مدرسه نوه ا ...

ببخشید کسی که مدرسه بچش میشه 25 میلیون پولدار که بچشو گذاشته همچین مدرسه ای منم درس خوندم ولی هیچوقت 25 میلیون پول مدرسه ندادم معلومه شما هم پولداری بعدشم من 25 میلیون یکجا تا حالا تو زندگیم نداشتم هیچوقت بابام همچین پولی نداشت تازه طرف میدونه وعض ما خوب نیست بازم ازمون پول درخواست کرد

ببخشید کسی که مدرسه بچش میشه 25 میلیون پولدار که بچشو گذاشته همچین مدرسه ای منم درس خوندم ولی هیچوقت ...

الان بحث پولداری من و شما نیست

میگم‌کسی که بخاطر نوه اش قرض میکنه از یه غریبه مسلما پولدار نیست

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃