2777
2789
عنوان

لعنت به بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 65 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا حالا پول براشت کردی؟ اومده حسابت؟تو نت بزن کلاهبرداری کارسودحتی تونی نی سایت هم تاپیک زدنمن نخوند ...

دقیقااا

من خودم توش ثبت نام کردم ولی ازهمون طراحی سایت فهمیدم سایت خوبی نیست و حدسمم درست دراومد تو هوین نینی سایت از یه نفر شنیدم یه سال روش وقت کذاته شده شصت تومن همونمممم ندادن😐

چقدر در انرژی و خوب خودت شغلت چیه میشه بگی دوست داشتی..واقعن آدمای مثل شمارو خیلی دوست دارم ..این با ...

من دانشجو ام پرونده های یه وکیلی رو مرتب میکنم تلفن جواب میدم کار کاملا غیر مرتبط به رشتم 

خب ب مام بگو ثواب داره

یه برنامه و سایتایی هستن مثه صرافیا و یا همراه بانکا(بانک پاساردگاد سامان و...)برای جذب کاربر به کسایی تو برنامشون ثبت نام کنن یا کسیو دعوت کنن پول میدن

یه روش تبلیغاتیه،بجای اینکه پول تبلیغات بذن همین پولو دارن میدن به مردم

بعد من از تک تکشون برداشت کردم همشون معتبرن که اینجا به استارتر میگم

برنامهای بابام نیستن که بیام به دروغ تبلیغشونو بکنم😂

بعضیاش مال بانکه اصلا

از پنجاه تومن میدن تا صدتومن

حتی یکیشون تا ششصدتومنم میداد(چندتاا اسپانسر داشت)ولی خب متاسفانه دیگه نمیده☹️

حالا خواستی ثبت نام کنی بگو بهت بدم عزیزم هم اسماشونو هم کد دعوتمو🥲❤️

یعنی تو خانوادتون هیچکس نمیتونه بره سر کار؟ نمیخوام قضاوت کنما ولی نشستید خدا از اون بالا پول بفرسته ...

چرا خواهرم میره سرکار ولی کل حقوقش صرف قسط دادن میشه پدرم فوت کردن 

عزیزم با تو خونه نشستن که کسی پولدار نمیشهمن خونه پدرم وضع مالیم خوب نبودالان که شاغلم خوبه ولی انقد ...

حتما یک شرایطی دارم که نمیتونم برم سرکار نمیتونم که به همه توضیح بدم 

یعنی تو خانوادتون هیچکس نمیتونه بره سر کار؟ نمیخوام قضاوت کنما ولی نشستید خدا از اون بالا پول بفرسته ...

نمیخوای قضاوت کنی اینو میگی بخوای قضاوت کنی دیگه چی میگی