2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😠😠

394 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها ....چیکار کنم شوهرم نسبت به حرفای مادرش بی تفاوت بشه کمتر بهش اهمیت بده ..خانواده ما یه خانواده ۴ نفره هستش .من و بابا و مامان و داداشم .ولی خانواده شوهرم ۱۰ نفرن ..الان ۳ ساله عروسی کردم سال تحویل پیششون نبودم تازه راه دور هم هستن هر تعطیلاتی هم که رفتیم دو روز پیش ماماننم اینا بودم ..همیشه هم موقع برگشت شوهرم به حرف مامانش یه دعوا میندازه خونه مامان اینا و با ناراحتی برمیگردم ووکوفتم میشه اون دوروزی هم که موندم ..خونه مامانم اینا هم که میریم همش خونه خواهرشه ..و ناهار و شام که میشه میشه دیر میاد یا اونجا خورده ..بهش هم که حرف میزنی پرو پرو جواب هم میده ..مادرشوهرم خیلی دخالت میکنه بین خانواده منو شوهرم  طوری که بابام ازش متنفرشده ..چیکار کنم نقشش تو ذهن شوهرم کم رنگ کم رنگ بشه و براش ارزشی نداشته باشه ..خیلی هم شوهرمو لوس میکنن..البته فقط شوهرمنو اونیکی پسراشو پشم هم حساب نمیکنه ..اوناهم بهش اصلا اهمیت نمیدن ولی شوهر من ..هیییبیییی داره از چشم خودمم می افته ..ینی افتاده ..اما شوهرم اصلا به من کاری نداره ها..فقط با خانوادم انگار دشمنی داره ..

با شوهرت حرف بزن.تهدیدش کن که اگه بابام بدونه مامانت اینکارارو میکنه جرتون میده یا اینکه بگو دیگه طا ...

مادشوهرم عمه بابامه ..بابام خودش اونو خوب میشناسه چن بارم بهشون گفته بحث هم کرده آخرین بار بابام گفت بیا بریم خونه به شوهرم اگه نیایی دیگه دنبال دخترمم نیا ..اومده بود با بابام خونه مامان اینا..خونه خواهرش بود ..بازم حیا ندارن ..دارم دیوانه میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه زندگي با ادمهايي كه پر عقده و حقارت هستن، خيلي سخته

تو هركاري هم بكني

اون حقارت و عقده هاي مادرشوهرت نميذاره دست از سر زندگيت برداره

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
مادشوهرم عمه بابامه ..بابام خودش اونو خوب میشناسه چن بارم بهشون گفته بحث هم کرده آخرین بار بابام گفت ...

خب توام جدی بگیر.به بابات بگو یه بار زنگ بزنه خونشون قهوه ایش کنه.بگه فکر کردی دختره من بی کسو کاره زنیکه؟دیگه وضع از این بدتر که نمشه به شوهرت هم بگو که بابام گفته اگه یه خطا دیگه از عمه ببینم زنگ‌ میزنم بهش.وای چقدر بعضیا رو مخن

متاسفانه زندگي با ادمهايي كه پر عقده و حقارت هستن، خيلي سخته تو هركاري هم بكني اون حقارت و عقده ها ...

حالا چیکار کنم ؟؟؟!فکر دداغونم میکنه ...شوهرم باهام خوبه فقط حرفای مادرشوهرم اذیتم میکنه که باعث دوری شوهرم از خانواده من شده 

اخه عزیزم .برخی ازشرایط خونواده ها نمیزاره اینجور پیش بره

عزیزم منم ازدواجم فامیلیه ولی کسی بخواد حرف بزنه بابام پشتمه حرف نمیزنه فقط میگم که به بابام‌ میگم.خداروشکر تا حالا پیش نیومده برام

اينا به شوهر بستگي داره

كه چقدر به ديگران جرات دخالت بده

تو خانواده شوهرم، اصلا شوهرمو حساب نميكنن، ولي براي برادرشوهرم جووون ميدن

اونوقت شوهر من همش گوش به حرف اوناست، حتي جرات ساده ترين كار نداره، ده دقيقه دير بخوايم بريم، شوهرم شلوارشو خيس ميكنه، بس كه ميترسه ازشون!!!!!

ولي برادر شوهرم اصلا اجازه دخالت بهشون نميده

تا خود مرد نفهمه، كاري نميشه كرد

فقط اعصابت بيشتر خورد ميشه

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
خب توام جدی بگیر.به بابات بگو یه بار زنگ بزنه خونشون قهوه ایش کنه.بگه فکر کردی دختره من بی کسو کاره ...

بابام هزار بار علنن تو قایفشون قهوه ای شون کرده ولی اونا روشون کم نمیشه ولی اینبار حسابی رید بهشون 

خودتو گول نزن شوهرم خوبه

مشكل از شوهرت

اون بايد درست شه

اينا به شوهر بستگي داره كه چقدر به ديگران جرات دخالت بده تو خانواده شوهرم، اصلا شوهرمو حساب نميكنن ...

هووووووف ...برعکسه شوهره منو لوس میکنن قربون صدقش میرن گریه میکنه مادرشوهرم عید تموم میشه همه میرن این گریه میکنه میگه تو دوروز دیگه بمون بری من تنها میشم بعد عر میزنه گریه میکنه پیرزن ..نمیمیره راحت شم 

بابام هزار بار علنن تو قایفشون قهوه ای شون کرده ولی اونا روشون کم نمیشه ولی اینبار حسابی رید بهشون&n ...

خوب کرده.ولی به نظره من بهترین کار اینه که تهدید کنی که به بابام میگم نه با بغضااااااااااااا خیلی جدی بگو این دفعه فرق داره