2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرت رونمیتونی تغییر بدی..

امامیتونی رفتارخودت رو تغییربدی ..

به نظرمن جلوی شوهرت به هیچ وجه ازخانوادش بد نگو!چون تنهانتیجش اینه فک میکنه توبدی وباعث دعوامیشی...

امایوقت خاسی چیزی هم بگی بامظلومیت بگو..

بگو من اونا رودوس دارم امافلان کارشون ناراحتم کرد..

امااینکه میگی شوهرت خیلی ب مادرش بها میده..

ببین مادرشوهرت چی داره ک خانواده تو وخودت نداری...

مثلاقربون صدقش میره مثلا خیلی قدرشناسه..مثلاهواشوداره‌..یاخیلی باپسرش خوش وبش میکنه...ک باعث شده شوهرت ولش نکنه!

هرچی هست رو یادبگیر تو بیشترشو داشته باش..

اینم بگم ک جلو مادرشوهرت همش بگو فلانی توکارعروسش دخالت میکردخداسرش اورد..یا فلانی پسرش روزیادی پر میکردبازنش بدمیشد خداجوابشو بده...یا بگو من انقد بدم میاد ازدخالت کردن...یکی ازدوستام خاست دخالت کنه ازچشمم افتاد...

به زبون خوش به در بگو دیوار بشنوه...

مردا با زبون نرم میشن ..با زبون خوش وادا واصول به شوهرت نشون بده وبگو فقط منوتو به دردهم میخوریم...همش توگوشش بخون منوتوبرا هم میمونیم..

مادرشوهرت رونمیتونی تغییر بدی.. امامیتونی رفتارخودت رو تغییربدی .. به نظرمن جلوی شوهرت به هیچ وجه ...

مامانم بیشتر از مامانش بهش اهمیت میده احترام میزاره هم بابام هم داداشم که بچس ولی باز مادرشوهرم موش میدوونه ولی باز بیشتر امتحان میکنم حرفاتو

حتما راجب خانوادت جلو مادرشوهرت حرفی چیزی زدی...

به هیییبچ وجه حتی کلامی ازخانوادت پیش مادرشوهرت حرف نزن!!!

اگرم گفتی فقط وفقط ازخوبی خانوادت بگو...

بذار بی خبر باشه...

کم کم یادش بره ازذهنش بره حرف خانوادتو نزنه..

همشششش جلو شوهرت بگو مامانم عاشقته دوست داره...بابام تو رودوس داره..

مامانم چون میدونه قرمه دوس داری برات درس کرده..

داداشم میگه شوهرت چقد مودبه..مامانم میگه شوهرت چقدمهربونه....

تلقین بش بکن..خودشم باورش میشه کشیده میشه اینوری...

به خانوادتم بگو سروزبون بذارن قربون صدقه برن...

زبون ک درد نمیگیره!!!!!😉

حتما راجب خانوادت جلو مادرشوهرت حرفی چیزی زدی... به هیییبچ وجه حتی کلامی ازخانوادت پیش مادرشوهرت حر ...

بخدا اونا دقیقا اون طورین ...ولی شوهرم فک میکنه وظیف اوناس میگه دخترشون دسمه بایدم اونطوری باشن ..بابام اخرسر باهاش بحث کرد گفت دختر مال منه گروگان که نبردی یه خورده هم زرت و پرت کنی پاشو دمتو بزار رو کولت گمشو .. خیلی چیزای دیگه هم گفته بود..چون من نبودم تنها حرف زده بودن بعد بابام نصف پاره بهم گفت ..دیگه بابام جوش اورده بودن ..اینا خانوادگی فک میکنن خیلی زرنگن بخوره سرشون 

عزیزم بعضی از مشکلات زندگی ریشه ای هستند .. اینجور مشکلات حتما باید با حضور دو طرف پیش یک مشاور خانواده مطرح بشه ، قطعا همسر شما هم مشکلاتی رو داره  ... عزیزم سعی کنید مشکلتون رو با زبونی خوش محبت حل کنید ، باور کن با وسط کشیدن خانواده ها راه رو برای دخالت بیشتر باز میکنید .. هرچقدر هم که همسرتون طرف شما باشه بالاخره یجا خسته میشه