2777
2789

تو رو خدا سرزنشم نکنین فقط بگید چیکار کنم 

من احمقانه و بدون فکر توی یکی از دانشگاه های غیرانتفاعی شهرم ثبت نام کردم توی مقطع کاردانی پیوسته رشته معماری یک هفته از ثبت نامم میگذره دانشگاه اصلا خوب نیست ۱۶ میلیون پول دادم بهشون که دیگه کلا رفته و بر نمیگرده از هر مشاوری فکر کنید پرسیدم پول دیگه برنمیگرده وضع مالیمون متوسطه بابام الهی بمیرم براش میگه من سختی کشیدم تو زندگیم نمیخوام تو مثل من باشی اگه اینجا رو نمیخوای برو انصراف بده اون ۱۶ تومن هم به درک 

نمی‌دونم چیکار کنم دانشگاه خیلی افتضاحه اصلا خوب نیست میگم انصراف بدم برم آزاد یا اصلا سال دیگه میرم دانشگاه کنکور ندادم امسال سال دیگه هم نمیخوام کنکور بدم به نظر شما چه غلطی کنم من؟ بمونم تو این دیوونه خونه یا برم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شانستو امتحان کن بهتر از خونه نشینیه

پامو میزارم از خونه بیرون به مقصد دانشگاه حالم بد میشه یه جوری میشم انگاری دنیا به ته تهش رسیده نمی‌دونم واقعا از طرفی دلم میسوزه واسه اون ۱۶ تومن که رفت از طرفی هم میدونم دیوونه میشم اینجا 

پامو میزارم از خونه بیرون به مقصد دانشگاه حالم بد میشه یه جوری میشم انگاری دنیا به ته تهش رسیده نمی‌ ...

تهش تصمیم با خودته من اگه بودم امتحان میکردم و پیرو نظرات دیگران نمی‌شدم چون ذاتا آدم سر سختی هستم شما هم ببین در خودت میبینی یا نه اگه نمیتونی که بی خیال 

عزیزم حداقل بابت پولی که دادی باید یه شانس به دانشگاه بدی 

پولت که رفت حداقل برو و سعی کن از دانشگاه نهایت استفاده رو ببری 

در ضمن اساتید و دانشجوها معمولا هیچوقت راضی نیستن