2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

217 بازدید | 30 پست

سلام دوستان روز بخیر ..میشه از تجربه های خرید سیسمونی تون بگید از ضروری ترین خرید ها ..شوهرم و خانواده شوهرم خیلی پر توقعا ..مخصوصا مادرشوهرم که رو شوهرمم‌تاثیر میزاره ..همش سرکوفت و حرف میزنن..میخوام یه خرید کم خرج ولی خوب داشته باشم ...

خدا بهت صبر بده! اصلا چیزای الکی نخر بعد مثل آت و آشغال دورتو شلوغ میکنن!

من تو جهیزیم این کارو کردم، نگاه کردم ببینم چی به درد من میخوره نه این که بقیه چیا میخرن

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

منم یه سری چیزارونخریدم     یه چیزایی رم  سعی کردم  جنسش خوب باشه     هرچندخانواده ی همسرم نزاشتن جشن سیسمونی بگیرم وبعدهاگفتن که همه چی رو همسرم خریده به اسم خانواده ی من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما یه چیزایی مثل کالسکه با این که به درد آدمی مثل من نمیخوره... نخری پشتت حرفه!

خواهر شوهرم یک و خورده ای کالسکه بچش شد فقط! الان یک سالشه حتی یه بارم از کارتنش در نیاوردن

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

منم همینطورم.عین خونواده ی شوهر من.بخدا 0.1 جهیزیه منو به دختراشون ندادن اونوخت جهیزیه منو با عروس خاله ی شوهرم مقایسه میکنن درحالیکه یکی نیست بگه اولا عرضه دارین با عروس قبلی و دخترای خودتون مقایسه کنین دوما اون عروسی و مراسم و...که خواهرتون برای عروسش گرفت رو با عروسی ای که شما برای پسرتون گرفتین مقایسه کنین بعد برسین به جهیزیه😠

تو شهرما قیمتها خیلی خیلی بالا نیست،خودشون 7 سال پیش به زور حدود 3 میلیون سیسمونی بدن اما من فعلا تا اینجا حدود 4میلیون فقط اسباب بازی و لباس بچه م میشه،بوقتش عوض یه مرسی به بابا و مامانم جوری برخورد میکنن که انگار بیشتر از اینا وظیفشون بوده😠

ببخشید دلم پر بود

خدایا خودت مواظب مسافر کوچولومون باش
اولین بچمونه زیاد نمیدونم چیا بیشتر ضروری هست

دو دست لباس کامل بخر بسته به وزن بچت تو ماه های آخر، اگه درشت نیست سایز یک خوبه! بیشتر بخری زود کوچیک میشه

شیشه ، پستونک، پودر بچه، پودر لباسشویی بچه، شامپو، کهنه و لاستیک یه وقت میبینی پوشک نداره لازم میاد، سرویس خواب، ساک و اینجورچیزام که همه میخرن

اگه اتاق داره سرویس چوب هم در حد تخت و کمد! 

بعضیا ماشین شارژی و میز تحریز میخرن که تا چندسال به درد اون بچه نمیخوره، اصن شاید بزرگ شد خوشش نیومد! 

دقیقا مث من خداشاهده خرج پدرشوهر و مادرشوهرمو برادر شوهرم میده نون واسه خوردن ندارن فقط تو زندگی ما تو سال های اول فقط جنگ و دعوا انداختن منم کم نیاوردم جوابشونو میدادم ...ولی حیا ندارن..دخترش که دوتا پشتی جهاز داده بود چند تا از عروسا که اصلا جهاز نیاوردن یکی دوتا هم که اوردن صد درجه ضعیف بود بابای من حدود۴۰ توم جهاز خرید بازم دهنشون بسته نمیشد ..خب هرکی در حد خودش جهاز میده دیگه ..مولتی میلیاردر هم که نیستیم ...

دقیقا مثل خونواده شوهر من. 

من واسه جهیزیه جنسای خیلی خوبی گرفتم مخصوصا وسیله برقی همه چی گرفتم اما دکوری مکوری کم گرفتم اما جنس خوب اما اونا عقلشون ب چششونه. واسه سیسمونی میخام کاری کنم دهنشون بسته شه. وسایل بزرگ مثل تخت و کمد و کالسکه و ... خیلی شیک اما لباس و اسباب بازی کم و شیک. نظرتون؟

عشق مامان بی صبرانه منتظرم بیای و ارام جانم بشی نفس مامان.برای پسرم و خودم دعا کنید.

من مث نخود هر آش تو خرید سیسمونی کل فامیل بودم   

مامان من سیسمونی خریدنی  دوستش بهش گفت که چیزایی که بیشتربه چشم میاد رو اول بخر وهزینه کن بقیه ش که وسایل ریزه   بعدن هم میشه خرید چون خواهرمم عروسیش بود جهیزیه میخریدن زیادنمیخاستم هزینه کنن 

دقیقا مثل خونواده شوهر من.  من واسه جهیزیه جنسای خیلی خوبی گرفتم مخصوصا وسیله برقی همه چی گرفت ...

منم اسباب بازی نمیخرم تخت و کمد و لباس و طلا و لوازم بهداشتیش ..چندتا خورده ریزه