2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 30 پست

راستی بچه ها من یه کار دیگه هم میخام کنم. 

وقتی سیسمونی رو چیدم جشن سیسمونی حتما میگیرم. خرجی نداره ا . یه عصر قوم شوهر و فامیلای خودمو دعوت میکنم بیان خونمون سیسمونی رو ببینن. چایی میوه ای آشی هم میدم. 

واسه جهیزیه اشتباه کردم قوم شوهرمو نگفتم شب عروسی هم دوست نداشتم همه چیو ب نمایش بذارم. وسیله ها و خونه مرتب بود مثل وقتی مهمون میخاد بیاد. 

عشق مامان بی صبرانه منتظرم بیای و ارام جانم بشی نفس مامان.برای پسرم و خودم دعا کنید.
درستش هم همینه ..

آره بابا! خیلی چیزا بعد اصلن مجبور میشی بریزی دور یا رد کنی بره

مثلا همین خواهر شوهرم ست ناخن گیر گرفته کلی هم پول داده، کنده به دردمنمیخوره! خب همون اول باید یه ناخن گیر کوچولوی خوب بخری کافیه

بشین یه لیست تهیه کن از چیزایی که فکر میکنی لازمت میاد!

من خودم لیست نوشتم واسه جهیزیم، هرچی مامانم گفت لیست فلانی رو بگیریم گفتم نه! من میخوام از این وسیله ها استفاده کنم... میگفت مادرشوهرت بیاد تو خرید نظر بده، گفتم سر دختر خودش نظر داده، من نظر مادر خودمم لازم ندارم! 

خیلی چیزا نخریدم، چمیدونم ساندویچ ساز و تخم مرغ پز و کوفت و درد!

برعکس دختر عموم همه ی این آت و آشغالا رو خریده پشیمونم هست!

سیسمونی هم دقیقا همینطوره، خودت باید لیست کنی چیز اضافم نخری

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده ی همسرمنم خیلی میخاستن دخالت کنن خواهرشوهرم لیست سیسمونی آماده کرده بود همش میگفت ازفلانجابگیرید چه رنگی بخرید     به شوهرم تاکیدکرده بودن رنگ سفیدوسایل نخرید رنگ سبز بخرید    منم ازلج اونا همه ی وسایل پسرموسفیدخریدم یه مقدارم آبی کمرنگ مخلوط وسایلا کردم اتاق پسرم چیدم وقتی مادرشوهرموخواهرشوهرم اتاقودیدن کپ کردن

راستی بچه ها من یه کار دیگه هم میخام کنم.  وقتی سیسمونی رو چیدم جشن سیسمونی حتما میگیرم. خرجی ...

منم جشن میگرم دوتا برادرشوهرام و خانوادشون مامان و بابا و داداش خودم ..(با نکبت و پدرشوهرم اگه بیان نیان هم فدای سرم ...)

منم جشن میگرم دوتا برادرشوهرام و خانوادشون مامان و بابا و داداش خودم ..(با نکبت و پدرشوهرم اگه بیان ...

البته اینم بگم ما تهرانیم بقیه شهرستان فقط دوتا برادرای شوهرم اینجان مامان و بابام که میان با خاله و دختر عموم 

منم جشن میگرم دوتا برادرشوهرام و خانوادشون مامان و بابا و داداش خودم ..(با نکبت و پدرشوهرم اگه بیان ...

ن من خاله عمه هاشم دعوت میکنم. البته گهواره بندونم میگیرم. 

عشق مامان بی صبرانه منتظرم بیای و ارام جانم بشی نفس مامان.برای پسرم و خودم دعا کنید.

من کریر و کالسکه و روروئک و کیف ک ست بودن خریدم

روروئک خوبه اما خیلی ضروری نیس

کریر هم اگ خودت رانندگی میکنی و دوس نداری بچت تو مهمونیا دس به دس شه بخر

من اسباب بازی فقط یه جغجغه و یه ماشین کوچولو و یه آدم آهنی خریدم

لباس هم دو تا ست یکی سایز صفر و یکی سایز 1 خریدم.

چن تا دونه هم شلوار اضافی

قنداق فرنگی و این چیزا رو هم بافتم.یعنی پتو و دشک بازی و قنداق فرنگی رو و جای کلینیکسشو بافتم

پشه بند کوچولو چون تو شهرمون مگس زیاده خریدم و تشک تعویض

یه تشک و بالشت کوچولو هم براش دوختم و دادم پر کردن

تخت و کمد هم معمولی معمولی گرفتم

کلا روهم شدن 1 و 300

میشه واسه صاحب خونه شدنم یه صلوات بفرستین؟😊😙🏡