فک کنم غسل نکنن چون بکنن هم قبول نیس اکثرا هم میدونن
کی بهت گفت قبول نیست؟ خدا باید قبول کنه، خدا اومد بهت گفت قبول نیست یا چون بنده خدا گفته میگی قبول نیست؟ من ده ساله کاشت ناخن دارم و عسل و نمازم هم سرجاشه و خدا هم تا حالا بهم نگفته قبول نمیکنم
دور از جون همتون... یه خانوم غسالی تو اینستا تعریف میکرد میخواسته جسد یه زن جوان رو غسل بده اما جون کاشت ناخن و مژه داشته نمیتونسته به خواهراش گفته بیاید کاشت هاشو بردارید اونا هم با کلی بدبختی تو اون شرایط روحی بد برداشتنش....واقعا کاشت لازمه؟؟
اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمیماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.
کی بهت گفت قبول نیست؟ خدا باید قبول کنه، خدا اومد بهت گفت قبول نیست یا چون بنده خدا گفته میگی قبول ن ...
خدا که خب مستقیم نمیاد پایین با بنده ش گفت و گو کنه که !! مثل بقیه علوم و حوزه ها ، احکام دینم توسط متخصصش از بن ایات قران یا احادیث دراورده میشن ، چطور شما در بقیه حوزه ها برای چگونگی کار به دانش متخصصینش مراجعه میکنی و حرف خودتو سند نمیدونی اینم همونه
البته میدونیم که معمولا هم نرود میخ اهنین در سنگ ! و در کل متاسفانه مدتیه که در امر احکام دین و دستوراتش ، مد شده که برای زیر پا گذاشتن شون وکیل وصی خدا و حتی اهل بیت میشن یا مثل شما میفرمان که تا خودش نیاد پایین رودر رو صحبت نکنه من قبول ندارم و اینجوری خودشونو مدیون میکنن و زحمات شونو بی اجر
🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو.... . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده را دیدیم 💕... فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ... ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷
دور از جون همتون... یه خانوم غسالی تو اینستا تعریف میکرد میخواسته جسد یه زن جوان رو غسل بده اما جون ...
یه غسال دیگه بود میگفت من کاری ندارم ولی خیلی وقتا خود خانواده میت گریه و زاری میکنن که بردار لااقل غسل دم رفتنش درست باشه
🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو.... . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده را دیدیم 💕... فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ... ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷