2777
2789
عنوان

همش ب بچم میگن سیاه 😐🥲بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 26 پست

داداش منم به دنیا اومده بود اینطوری میگفتن بهش الان یه زبونی داره که نگو🤣🤣نیازی نیست ما ازش حمایت کنیم هرکی بهش توهین کنه ببخشیدا خودش میرینه به طرف😅😅

خداحفظش کنه براتون

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من دوماه گی بشدت تیره شد بعد کم کم برگشت .بور شد بچه ب پدر مادرش میره هر چی باشه خوبهخیلی بده عی ...

ما همه سفید و بوریم بچم چشم ابرو مشکی بنظر خودم ک خیلییی نازه متفاوته و این تفاوت بنظرم خیلی قشنگه

نزار این حرفا رو به بچت بزنن من بچم بدنیا اومد تپل بود ولی پوستش تیره بود بعضی ها میگفتن سیاهه فلانه یه دفعه که همه جمع بودن یکی اسم بچم گفت به اضافه سیاه منم گفتم یکی سیاهه یکی سفید یکی چاقه یکی لاغر بعضی ها هم خیلی فضولن همه چی را نباید گفت  اینم بگم اونی که این حرف را زد خیلی چاق بود از اون به بعد دیگه کسی این کلمه را نگفت بچم هم الان سفیده پوست باز میشه

دختر من هجده ماهشه اول سبزه بود گاهی هم سرخ گاهی هم زرد اما دستاش خیلی سفید بود الان رنگ صورتشم شده مثل دستاش اون اول رنگ صورت نوزاد به خاطر زردی هست رنگ واقعیش نیست

بعدشم خوب کردی گفتی. از اول چیزهایی که دوست نداری رو بگی بهتره مرز مشخص میشه ولی اگر رودروایسی کنی دیگه بعدشم نمیتونی حرف بزنی

داداش منم به دنیا اومده بود اینطوری میگفتن بهش الان یه زبونی داره که نگو🤣🤣نیازی نیست ما ازش حمایت ...

اینجوری عالیه از حقش دغاع میکنخ 

مرسی عزیزمم 

من نمیدونم بعضیا چجور دلشون میاد رو نوزاد طفل معصوم عیب بذارن

دختر من هجده ماهشه اول سبزه بود گاهی هم سرخ گاهی هم زرد اما دستاش خیلی سفید بود الان رنگ صورتشم شده ...

اره بچه منم زردی داشت دکتر هم گف تا ۳ماه رنگ پوستش هی تغییر میکنه 

بچه منم دست و پاش سفیده