2777
2789
عنوان

همش ب بچم میگن سیاه 😐🥲بیاید لطفا

327 بازدید | 26 پست

نوزاده یماهشه یکی میاد میگه زرده یکی میگه قرمزه یکی میگه سیاهه یکی میگه کوچیکه (درحالی ک بچم ماشاله ۴کیلوعه)

دیگ امروز قاطی کردم گفتم کشمش سیاه شیرین تره اصلا سیاه باشه سلامت باشه کافیه ،حالا میگن متلک میندازی مگه چی گفتیم و فلان 

بابا بچمهههه بچممممم سیاه باشه سفید باشه کوچیک باشه بزرگ باشه بچمه دلم نمیخاد انقدر راجبش نظر بدین اصلا مگه من از شما میپرسم بچم چه رنگیه؟

اصلا دلم نمیخاد از الان اینحرفا رو بزنن بعدا تو روحیه بچه تاثیر میذاره 

نمیدونم کار بدی کزدم یا نه اما پشیمون نیستم یدفه سکوت نکردم بلکه یکماه سکوت کردم خودم خستم اعصاب ندارم حالا همش راجب بچه نظر میدن هی سیاهه قرمزه فلانه پففف

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه الان جوابشون ندی ی عمر با این حرفا بچتو اذیت میکنند

۰۴/۷/۶چقدر زود پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂.                      

خواننده های امریکا از آفریقا فرزند خونده آوردن تازه براشون کلاس هم داره 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بگو خداروشکر دلش سیاه نیست 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

پسر من دوماه گی بشدت تیره شد بعد کم کم برگشت .بور شد بچه ب پدر مادرش میره هر چی باشه خوبهخیلی بده عیب میزارن رو بچه منم کشیدم اینو چقد میگفتن انگار دست ما بوده

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

بگو خداروشکر دلش سیاه نیست

همین بگو با خنده 

چقدر آدمای سمی دورت هست استارتر 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥