2777
2789

یه چهار سال، البته بلافاصله بعدش هم می‌تونه ولی اگر قبول نشه سه چهار سال بعد

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوستم تعهدی داروسازی قبول شده بود درسش تموم شد مدرکش آزاد نشد ۱۰ سال ی جای محروم تو داروخانه باید کا ...

ینی در ماه کلا 10 روز جای محرومه؟ 

بقیه روزا دست خودش؟ 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏

پزشکی تعهدی

موظفی هفته ای ۴۴ساعت برا دولت کار کنی حقوق هم میدن

و به محض اینکه دوره تعهدت شروع شد بهت پروانه مطب میدن که همونجایی که تعهد میدی میتونی مطب بزنی

بعد گذشتن نصف دوره تعهدت هم میتونی تخصص بدی

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

ینی حدود ۱۱،۱۲سال بعد میتونه بره تخصص بگیره؟

بله با حساب کردن دوره ی عمومی، البته اگر درجا آزمون رو برای پرش مستقیم از عمومی به تخصص قبول نشه 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

ینی در ماه کلا 10 روز جای محرومه؟ بقیه روزا دست خودش؟

بله 

۱۰ روز ی شهرستان محروم داره میره 

۲۰ روز مال خودش ی داروخانه دیگه تو شهرش کار میکنه 

اما میخواست مهاجرت کنه که نتونست چون مدرکش گیر

پزشکی تعهدیموظفی هفته ای ۴۴ساعت برا دولت کار کنی حقوق هم میدنو به محض اینکه دوره تعهدت شروع شد بهت پ ...

این درست تره اسی، من با فرض تعهد هشت ساله گفتم چهار سال