2777
2789
عنوان

مستأجری تو خونه ی بزرگ و شیک با صاحب خونه بودن تو خونه ی کوچیک

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 95 پست

یکی ازدوستان شوهرم خانومش گفت خونه روبفروشیم فروختن رفتن محله بالاترخونه شیک وبزرگ اجاره نشینی اون موقع که اوناخونه داشتن بقیه همکارهامستاجربودن الان همه خونه باغ ماشین زمین خریدن متاسفانه چن وقت پیش خانومه اخرین تیکه های طلاشم بردفروخت که بزاره رورهن خونه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره قطعا بیشتر می‌کنه..مثه امسال که زیاد کرد و مجبوریم سر یکسال بریم جای دیگه

نخری ضرر کردی.سال بعد قیمت خوته رفت بالا

پشیمون میشی میگی کاش همونو میگرفتم.

بری مستاجری سال بعدم ی عالمه رو پول پیش و احاره

میکشه.پس خونه رو بخر و پولی قراره بدی اجاره

پس انداز کن.کم کم وام بردارین جند سال دیگه خونه

بزرگتر بخر

ذوقم‌ کور‌بیو‌ وقتی‌ دیم‌،بی‌مه‌ خوش‌تری

یکسال که باید بمونم مستاجر...برای سال دیگه خونم آماده میشه...اون موقع نمی‌دم برم یا بمونم

معلومه دلت باخونه خودت نیس اگه اصلادوس نداری بری وبااجاره ش مشکلی نداری میتونی خونتورهن بدی پول روش بزاری جای بهتربگیری

من تجربه شما رو داشتم با یکم تفاوت

خونه خودمون ۲۳۰متر حیاط دار و زمینی ولی قدیمی بود همه اش میگفتم مستاجری مستاجری

رفتیم مستاجری ۱۳۰متر‌بود خونه نوساز و خوش‌نقشه و شیک تک‌واحدی

اولاش ذوق داشتم قرارداد یکساله داشتیم سر‌ ۴ماه برگشتیم خونه خودمون باورت میشه؟

بااینکه صاحبخونه خیلییییی ادم خوبیم بود و بساز و‌هیچ مشکلی نداشتیم ولی حس بدی بود مستاجری حس اینکه هی استرس داری نکنه‌کرایه رو‌بیشتر کنه نکنه خونه اسیب ببینه و......انگار یه‌ امانت دستته ۲۴ساعته

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دوستي داشتم كه اول ازدواج يه خونه ي ٥٠ متري خريدن. بعد از يكسال گفت خيلي كوچيكه بايد برم محله ي بهتر و خونه ي بزرگتر.

فروخت و توي محله ي خيلي خوب خونه ي ١٤٠ متري رهن كرد تقريبا ٨ سال پيش. 

ازش خبر تداشتم امسال متوجه شدم تو محله ي قبليشون خونه رهن كرده🙁

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غذا دادن به سگ و گربه ي خياباني بي فرهنگي است. 

نه خیلی...سخت نگیر...هر کاری سختی داره...الان من جایی که هستم تازه یکسال اومدم..‌انرژی خونه و صاحب خ ...

اره عزیزم درست میگی   تنوع  خوبه   ولی   جابجاشدنم   خیلی   سخته         هزینه هام که   بالا     هزینه   بنگاه  هزینه  اسباب  کشی    واقعا       سخته

سه نفر..۸۵ متر..تو یه منطقه آن...ولی مستأجری ک‌میریرم یکم قشنگتر ساخته شده و مشکلات ساختمون کمتره

ن برو خونه خودت عزیزم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

من تجربه شما رو داشتم با یکم تفاوتخونه خودمون ۲۳۰متر حیاط دار و زمینی ولی قدیمی بود همه اش میگفتم مس ...

والی خدای من....الان ک‌مجبورم جا به جا بشم برای یکسال چیکار کنم....خونه ی خودم نمیتونم برم تا بکسال