2777
2789
عنوان

مستأجری تو خونه ی بزرگ و شیک با صاحب خونه بودن تو خونه ی کوچیک

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 95 پست
خدا برای شماهم بسازه😭🥺مستاجری واقعا سخته؟!

نه خیلی...سخت نگیر...هر کاری سختی داره...الان من جایی که هستم تازه یکسال اومدم..‌انرژی خونه و صاحب خونه رو دوست نداشتم..ندارم برای یکسال با ذوق میرم به خونه ی دیگه مستأجری....میگم تنوع..یه بخش زندگیه....این همه آدم دارن با عزت تو خونه ی مستأجری زندگی میکنن

بی ادبی نباشه اما خونه بقیه بع شما چه مربوطه واقعا؟ ارزش پولت هرسال کمتر میشه سریع خونتو بخر نخوای رهن و اجاره بدی سر دوسه سال دوباره خونتو عوض میکنی برای خودت زندگی کن مقایسه از پا درت میاره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۸۵ متر ایده ال ترین متراژه کوچیک یعنی ۴۰ ۵۰ متری

معلومه که میرم خونه خودم از خونه های زیاد بزرگ خوشم نمیاد حس سرد و بی روح بودن بهم دست میده مگر اینکه مثلا ۳ تا بچه داشته باشی میخوای چی کنی خونه ۱۴۰ متری رو؟

نه خیلی...سخت نگیر...هر کاری سختی داره...الان من جایی که هستم تازه یکسال اومدم..‌انرژی خونه و صاحب خ ...

مامانم میگه هرچی در بیارید میدید اجاره خونه و همش باید پول بزارید کنار برای رهن سال بعد. 

ته دلمو خالی میکنه

اره والا_بفکراین نباش بری مستاجری جمع کنی بزرگتربخری با این اوضاع مملکت سال دیگه پول همین خونتو باید ...

آخه در هر صورت یکسال رو باید مستاجر باشم...برای سال دیگه نمی‌دونم چیکار کنم....بمونم مستاجر..یا اونجا رو سر سامون بدم برم...با اینکه اونجا رو بدم مستاجر....

خونه ی مستأجری ۱۴۰متری و کوچیک ۸۵متریاره هر دو نوساز

یجورگفتی کوچیک فکرکردم 40متره حالا.... به چیزی که واسه خودته قانع باش فردارورخونه اونابشه 300توهم باید300مترباشه خونت... کم کم بزگترش کن 

یجورگفتی کوچیک فکرکردم 40متره حالا.... به چیزی که واسه خودته قانع باش فردارورخونه اونابشه 300توهم با ...

یکسال که باید بمونم مستاجر...برای سال دیگه خونم آماده میشه...اون موقع نمی‌دم برم یا بمونم

من حاضرم تو چادر بمونم ولی ی خونه ۵٠ متری توی بیابون بگیرم😭💔تاره عقد کردیم هنوز هیچی نشده همه میگن ...

سنگین برندار خب 

دنیا و دو ملت اول با مستاجری رفتن جلو

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.