سلام خانوم ها دیروز پیش دکترم بودم با اینکه خیلی مونده به عملم اما دلم و خالی کرد گفت دیگه هیچ بیمارستانی سزارین قبول نمیکنه گفتم دکترها زیر میزی میگیرن گفت خود بیمارستان نمیزاره فقط بیمارستان مردم ولی خیلی شلوغ و دستگاها قدیمی اخه چه وضعشه که من مادر نمیتونم حق انتخاب داشته باشم بچه ها تو رو خدا بیاین کمک شماها سزارین کردین کدوم بیمارستان با چه شرایطی من اصلا فوبیا دارم به طبیعی چیکار کنم
خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش و تو مرگ ببینه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بعد از سزارین اولم به خاطر بی حسی سردردای وحشتناکی داشتم که دوبار به خاطرش بیهوش شدم!
از ترس سردرد تمام توانم رو گذاشتم دومی طبیعی باشه که نشد.
برو آمار مشکلات بعد از سزارین رو در بیار ببین دنیا دست کیه!!
جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
من خودم اول گفتم اگه یه زمانی بچه دار بشم طبیعی زایمان میکنم چون کسی و ندارم بیاد کمکم کنه ولی این د ...
ایشون یا خیلی اهل ناز و اداست خخ یا واقعا مشکلی براش پیش اومده . دوست منم تو سزارین امپول بی خسی رو بد زدن میگفت کمرش مشکل پیدا کرده 9 ماه استراحت مطلق بود الانم درد داره و حاملگی دومشم که ناخواسته بود گفتن چسبندگی جفت و رحم پیدا کرده فعلا خبری ازش ندارم
عوارض ممکنه برا یکی پیش بیاد برا یکی نه
🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
مال منم باز نمیشد تا اخرشم باز نشد ولی ترکستانی بازش کرد 😀 من از 7صبح تا 12شب بیمارستان بودم ولی ب ...
پزشک کن دکتر شریفی بود. ایشونم همه کار کرد منتها نی نی من مکونیوم دفع کرده بود ضربان قلبش افت کرد. بار آخر که ضربان افت کرد دیگه رفتیم عمل.
جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟