2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 70 پست
طبیعی فقط موقع زایمان درد داری ولی بعدش ک بچه میاد دیگه راحتی و ب مراقبت نیاز نداری .هم شیرت بهتره ه ...

خوب بعد از نظر رابطه و اینا چی مشکلی پیش نمیاد یعنی دستگاه تناسلی خیلی معذرت میخوام خیلی باز نمیشه 

خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش  و تو مرگ ببینه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی 😍😍😍😍😍😍😍😍واقعا میشه اگه اینجوری میشه که خیلی خوبه 

اره مال منم دکترم منو ترسوند گفت قبول نمیکنند ..بعد پیش یکی دیگه رفتم این راهو پیشنها داد نهایتا چون حرف از خطرناک بودن زایمان طبیعی هست بیمارستان قبول کرد...یک ربع عمل طول کشید بعدشم تا حدی خودم کارامو انجام میدادم   

خدایا شکرت  
خوب بعد از نظر رابطه و اینا چی مشکلی پیش نمیاد یعنی دستگاه تناسلی خیلی معذرت میخوام خیلی باز نمیشه&n ...

والا شوهر من میگفت عین اوایل ازدواج شدی. خخخخ

میگفت انگار دختری 

این تو زایمان طبیعی عادیه و طبیعی 

لطفا" برای مامانم که تو بستر بیماریه دعا کنید
اگر تهرانی برو.پیش ترکستانی حتما طبیعی میزائونتت

میدونم!  من دهانه رحمم موقع زایمان باز نمیشه.  سر زایمان دومم همه کار کردیم. 

ایشالا سه چهار سال دیگه ببینیم خدا چی میخواد. 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
به نظر منم اگر میتونی ظبیعی زایمان کن  اگر بد بود کشورهای حهان اول همه طبیعی زایمان نمیکردن

اخه تو ایران زایمان طبیعی خوب نمیکنن من دوستم رفته بود بیمارستان میگفت صدای زن ها میومد که میخواست زایمان طبیعی بکنه میگفت اصلا نمیدونی چه جوری برخورد میکردن دهنت و ببن ساکت شو اون موقع که داشتی حال میکردی فکر الانتم میکردی من اصلا موندم 

میدونم!  من دهانه رحمم موقع زایمان باز نمیشه.  سر زایمان دومم همه کار کردیم.  ایشالا ...

مال منم باز نمیشد تا اخرشم باز نشد ولی ترکستانی بازش کرد 😀

من از 7صبح تا 12شب بیمارستان بودم ولی باز نشد فقط 2سانت باز بود 

ولی ترکستانی اومد و کارو تموم کرد 

میگن هرکس غیر از اون بود سزارینم میکرد 

لطفا" برای مامانم که تو بستر بیماریه دعا کنید
من بقیه الله بودم درسته درد داره و اخراش خیلی سخته ولی نه اینجوری که شما میترسی 

من خودم اول گفتم اگه یه زمانی بچه دار بشم طبیعی زایمان میکنم چون کسی و ندارم بیاد کمکم کنه ولی این دوستم خیلی ذهنم و خراب کرد 

عزیزم بعد از زایمان طبیعی وازن اینقدر تنگ میشه ک نیازی ب عمل نیست  این چرندیات چیه ک تحویلت دا ...

جدی میگی خوب برای طبیعی کدوم بیمارستان خوبه 

اره مال منم دکترم منو ترسوند گفت قبول نمیکنند ..بعد پیش یکی دیگه رفتم این راهو پیشنها داد نهایتا چون ...

دمت گرم کدوم بیمارستان رفتی