2777
2789
عنوان

ناله ی گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی با غذا ببریش پشت بوم. بوشو اول بهش نشون بده، دیدی که خوشش اومد، بعد برو بالا. غذا رو هم هی به ...

اره راست میگی عزیزم👌 فردا همین کارو باید بکنم، ممنون که کمکم کردی دلم خیلیی براش میسوزه

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

بزار یه جلسه شورای میویی بزارن با گربه های محل خودشون حل میکنند شایدم کات کرده😂

😂😂

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

ای جانم. اون ناله ها بخاطر دوری از بچشه بخدا. من میشناسم ناله مادر گربه رو.

ای بابا چقدر خنگه پس احتمالا راهو گم کرده😑

سمت ما یکم گربه هامون بی حیان و خانواده دوست نیستند به شدت گاون نمیتونم مثبت فکر کنم و ترجیح میدم از ...

گربه های ما هم بی حیان.  یهو نصف شب صدای ناله و جیغ میاد. من نمیدونم چرا جفت گیری گربه ها اینقدر صدا داره

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

اره راست میگی عزیزم👌 فردا همین کارو باید بکنم، ممنون که کمکم کردی دلم خیلیی براش میسوزه

فداتشم. قدر خودتو بدون. توی این دنیای کثیف، یه آدمی مثل تو واقعا گوهر نایابی هست. روح بزرگی داری و مطمئنم اون گربه هم روح تو رو دیده و راحت اومده ازت درخواست کمک کرده. حیوانات، فرکانس آدما رو تشخیص میدن. انشاالله هم تو و هم گربه به آرامش میرسین🩷اگه تونستی، فردا خبر بده که چیکار کردی، منم نگرانم😘💖

گربه های ما هم بی حیان. یهو نصف شب صدای ناله و جیغ میاد. من نمیدونم چرا جفت گیری گربه ها اینقدر صدا ...

امضاتو دوست داشتم حال الان منو میگه

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند

ای بابا چقدر خنگه پس احتمالا راهو گم کرده😑

من میگم بچش یه جا گیر کرده. این احتمال رو میدم بیشتر. چون گربه اگه خودش نتونه کاری بکنه، اونوقت ناله میکنه تا یکی کمکش کنه و بچشو براش پیدا کنه

فداتشم. قدر خودتو بدون. توی این دنیای کثیف، یه آدمی مثل تو واقعا گوهر نایابی هست. روح بزرگی داری و م ...

خدانکنه لطف داری عزیزم ،ممنون از شما که کمکم کردی چشم ببینم تا فردا اگه نتونست بره باید یکاریش بکنم دعا کن یا خودش بره یا بتونم کمکش کنم ازش میترسم اخه😂

من میگم بچش یه جا گیر کرده. این احتمال رو میدم بیشتر. چون گربه اگه خودش نتونه کاری بکنه، اونوقت ناله ...

نمیدونم دوتا بچه گربه دیدم کلا  جفتشون داشتن مبدویدن ولی دومی و بار اول بود دیدم نمیدونم اصلا بچه اینه یانه اصلا هیچی نمیدونم درموردش فقط حدس میزنم😑

خدانکنه لطف داری عزیزم ،ممنون از شما که کمکم کردی چشم ببینم تا فردا اگه نتونست بره باید یکاریش بکنم ...

نترس بابا. اگه نترسی، اونم کاریت نداره. دستتو زیاد جلوی صورتش نبر فقط چون ممکنه چنگ بزنه. وگرنه با فاصله نیم متر یا یه متر ازش باشی، هیچکاریت نداره. فقط پیش اون، سمت بچه هاش نرو اصلا 

نترس بابا. اگه نترسی، اونم کاریت نداره. دستتو زیاد جلوی صورتش نبر فقط چون ممکنه چنگ بزنه. وگرنه با ف ...

👌👌ممنونم عزیزم♥️