2777
2789
عنوان

ناله ی گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 56 پست
اون وقت شوهر آشغال من بچمو ازم میگرفت و دریغ میکرد

بگردم الهی خدا خودش کمکت کنه عزیزم😢

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فداتشم. قدر خودتو بدون. توی این دنیای کثیف، یه آدمی مثل تو واقعا گوهر نایابی هست. روح بزرگی داری و م ...

سلام عزیزم مژده بده رفت پیش بچه هاش😍😍😍 

امروز صبح دوباره صداش اومد همش ناله مبکرد،دیشبم تاصبح نخواببد هر چند دقیقه یه بار ناله میکرد خیلی ناله هاش جانسوز بود منم نمیفهمبدم چی میخواد، صبحی رفتم تو کوچه دیدم نشسته ناله میکنه رفتم پیشش گفتم شاید راه بیوفته بفهمم کجا میخواد بره خلاصه رفت پشت خونمون وایساد میخواست بره بالا پشت بوم نمیتونست هی صدا میداد دیگه رفتم جلو جلو هی بهش گفتم بیا بلاخره اوردمش خونمون انقدرممم ترسو بود نشستع بود پایین پله نمیرفت بالا خلاصه انقدر وایسادم  تا رفت بالا سریع رفت خودش رو پشت بوم وقتی رفت بچه هاش یهو اومدن پیشش قایم شده بودن نمیدونستم کجان مامانشون اومد ابنام اومدن بیرون😍😍انقدررررر خوش حال شدم که نگو  گفتم بگم شمام خوش حال کنم خداخیرت بده راهنمایی کردی عزیزم😘😘

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

سلام عزیزم مژده بده رفت پیش بچه هاش😍😍😍 امروز صبح دوباره صداش اومد همش ناله مبکرد،دیشبم تاصبح نخوا ...

وایییی خداروشکررررر😍😍😍😍چقدر خوشحال شدم. بهترین خبری بود که شنیدم. مرسی از تو که کمکش کردی🩷💖😘

الان دوباره بره پایین، بازم نمیتونه بره بالا آره؟ 👀

وایییی خداروشکررررر😍😍😍😍چقدر خوشحال شدم. بهترین خبری بود که شنیدم. مرسی از تو که کمکش کردی🩷💖😘ا ...

منم خیلی ذوق کردم دیروز ، یه نفس راااحت کشیدم از دستش😑😂

اره دقبقا خودمم به این فکرکردم ولی فکرکنم راهشو پیداکرده چون چنبار رفتم بهش سر زدم بعضی وقتا هست بعضی وقتا نیست، دیگه مشکل رفت و امد نداره مثل اینکه😂

سلام عزیزم مژده بده رفت پیش بچه هاش😍😍😍 امروز صبح دوباره صداش اومد همش ناله مبکرد،دیشبم تاصبح نخوا ...

الحمدلله 

منم دوماه پیش تو حیاطمون صدا میومد تا غروب 

داشتم میرفتم مسجد دیدم وسط حیاط یه بچه گربه ی دویست گرمی اونقدر کوچولو بود که نگو

ناله می‌کرد همسایه داشت با نی شیر میداد این نمی‌خورد برداشتم آوردم خونه 

پسرم برد دامپزشکی قطره ی چشم و آنتی بیوتیک داد 

کلی از گربه دارا پرسیدم 

براش شیرخشک و خاک تهیه کردم الان بلایی شده که نگوووو

نمیدونم کی رهاش کنم تو پارک 

ای جانم چه نازه ماشاالله🤩

خداخیرتون بده که نجاتش دادید چه کار خوبی👌🌹🌹

ای جانم چه نازه ماشاالله🤩خداخیرتون بده که نجاتش دادید چه کار خوبی👌🌹🌹

بله هراتفاقی جلوی چشمامون میافته قطعا یه پیام یا هشدار یا فرصته 

حالا میشه باهاش اوج بگیری سمت خدا 

میشه سقوط کنی 

الهی عاقبت همه ختم به خیر باشه ان شاء الله 

بله هراتفاقی جلوی چشمامون میافته قطعا یه پیام یا هشدار یا فرصته حالا میشه باهاش اوج بگیری سمت خدا می ...

ان شاالله👌👌