2777
2789
عنوان

ناله ی گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 56 پست
ماهم، انقدر سخت بود. مامان بزرگم بعدا گفت باید جنازه بچشو میذاشتین جلوش انقدر اونو بو می‌کشید و لیس ...

واییی😢😢😭

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

چرا بودن ولی تقریبا یه روز بود ندیدمشون فکرکردم همه باهم رفتن، امروز اتفاقی بچشو دیدم، مامانه هم همش ...

نکنه میخواد بهشون یاد بده خودشون برن پایین 

خودت نمیتونی بچه هارو ببری پایین؟

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

احتمال قوی، یکی از بچه هاش یه جا گیر کرده و اومده از شما کمک میخواد. اگه میتونی، اجازه بده بیاد از ر ...

اخه میترسم راهو گم کنه چون حیاط نداریم میارسم اشتباهی بره زیر زمین، از کجا میفهمه کجا بره اخه😩

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

ماهم، انقدر سخت بود. مامان بزرگم بعدا گفت باید جنازه بچشو میذاشتین جلوش انقدر اونو بو می‌کشید و لیس ...

بگردم😢

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

نه گیر نکردن، مامانشونم سالمه، نمیدونم بچشه یانه فقط یه بار دیدم بچه هه خودشو به این مادره میچسبوند ...

ای جانم. اون ناله ها بخاطر دوری از بچشه بخدا. من میشناسم ناله مادر گربه رو. 

سمت ما یکم گربه هامون بی حیان و خانواده دوست نیستند به شدت گاون نمیتونم مثبت فکر کنم و ترجیح میدم از ...

الان فصل اون کار نیست آخه😂

نکنه میخواد بهشون یاد بده خودشون برن پایین خودت نمیتونی بچه هارو ببری پایین؟

نه فرار میکنن خیلی تیزن و یذره بزرگ شدن

این یکی دو روز که مامانشون تو کوچه بود دیگه بچه اش اصلااا صدا نمیده امروز اتفاقی دیدمش داشت رد میشد سریع فرار کرد منو دید

نه فرار میکنن خیلی تیزن و یذره بزرگ شدناین یکی دو روز که مامانشون تو کوچه بود دیگه بچه اش اصلااا صدا ...

آهان 

سمت ما یکم گربه هامون بی حیان و خانواده دوست نیستند به شدت گاون نمیتونم مثبت فکر کنم و ترجیح میدم از ...

😂😂نه این گربه مادره از این غلطا نمیکنه  مبگم شاید دردش بچه اش هست ولی دلیل رفتارشو نمیفهمم

دویتان ممنون از همگی که کمک کردین جواب دادید دعاکنید خودش راهشو پیدا کنه من میترسم ببرمش خودم، ممنونم ازهمتون😘

اخه میترسم راهو گم کنه چون حیاط نداریم میارسم اشتباهی بره زیر زمین، از کجا میفهمه کجا بره اخه😩

میتونی با غذا ببریش پشت بوم. بوشو اول بهش نشون بده، دیدی که خوشش اومد، بعد برو بالا. غذا رو هم هی بهش نشون بده تا بیاد پشت سرت. بعد که رفتین پشت بوم، بذار غذا رو بخوره بعد ببین چیکار میخواد بکنه. اگه هیچ کاری نکرد، دوباره با غذا برگردونش پایین. یکم زحمت داره ولی ارزششو داره خیالت راحت میشه

یه گربه بی حیا فصل نمیشناسه 😂😐

اوخیی گناه دارن نگو اینجوری😅😅معلومه عاشق گربه هام یا بیشتر بگم