2777
2789
عنوان

ناله ی گربه

489 بازدید | 56 پست

کیا از گربه سر درمیارن بیاید لطفا، یه گربه روپشت بوم ما بچه داشت بعد میرفت و میومد الان دو روزه نرفته روپشت بوم تو کوچه اس همش ناله مبکنه درو بازکردم براش غذا گذاشتم میخواست بیاد توخونه کسی میدونه براچی اینکارو میکنه؟ شاید چون میخواد از تو خونه بره روپشت بوم ولی ازکجا میدونه لچه هاش رو پشت بوم ماهستن؟؟ حیاط نداریم اخه

بچه هاشم ندبدم دبگه امروز یه بچه گربه روپشت بودم دیدم نمیدونم بچه اونه یانه چرا ناله میکنه؟😭

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

همش دوست داره بیاد توخونه چرا؟ ینی میفهمه بچه هاش رو پشت بوم ماهستن یا دلیل دیگه ای داره؟ خیلی بد ناله میکنه

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچشو میخواد حتما

خب چرا نمبره پبششون؟ راهو گم کرده؟ 

شاید نمیتونه بچه هاشو پیدا کنه فکر میکنه تو خونه شماست.ما گربه مون بچه هاش مرده بودن فکر می‌کرد ما برداشتیم اگه درو باز میذاشتیم میدویید تو خونه

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند

شاید نمیتونه بچه هاشو پیدا کنه فکر میکنه تو خونه شماست.ما گربه مون بچه هاش مرده بودن فکر می‌کرد ما ب ...

چی کارکنم بنظرتون؟ خیلی بد ناله میکنه 

میترسم ببرمش رو پشت بوم از طرفی نمبتونم درو بازکنم خودش بیاد توخونه

شاید نمیتونه بچه هاشو پیدا کنه فکر میکنه تو خونه شماست.ما گربه مون بچه هاش مرده بودن فکر می‌کرد ما ب ...

وای دلم کباب شد واسش💔🫠

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

برو ببین بچه هاش تو پشت بوم شمان ؟ هر ثامیه که نری یه مادر عذاب میکشه . برو ببین ثواب داره ‌. دیروز هم یه گربه اومد تو خونه ما داداشم میخواست بزنش . گفتم این بارداره . دست بهش بزنی با میله میزنم پاهاتو خرد میکنم ‌. 

مگه از قبل بچه ها پشت بوم نبودن؟

چرا بودن ولی تقریبا یه روز بود ندیدمشون فکرکردم همه باهم رفتن، امروز اتفاقی بچشو دیدم، مامانه هم همش تو کوچه اس نمیره پیش بچه هاش نمیدونم چرا

البته بچه هاش نسبتا بزرگ شدن

خب چرا نمبره پبششون؟ راهو گم کرده؟

بعضی وقتا گربه ها گیج بازی درمیارن و ممکنه راهو گم کرده باشه ولی مطمئن نیستم اون بچه گربه، بچه ی این باشه. شاید بچه ی یه گربه ی دیگس. دقت کن ببین بچه گربه هم زیاد جیغ میزنه و میو میکنه؟ سردرگمه همش؟ رنگشون شبیه هم هست؟

شایدم گربه مادر مریض شده و درخواست کمک میکنه ازتون. شاید اصلا راه رو گم نکرده. فقط درخواست کمک میکنه. شاید یکی از بچه هاش توی پشت بوم یه جا افتاده گیر کرده. معمولا لای دیوار دو تا ساختمون میوفتن گیر میکنن. بررسی کن همه جا رو حتما

برو ببین بچه هاش تو پشت بوم شمان ؟ هر ثامیه که نری یه مادر عذاب میکشه . برو ببین ثواب داره ‌. دیروز ...

دیدم عزیزم هستن ولی تقریبا بزرگ شدن سریع فرار کردن رفتن پشت بوم همسایه مامانه فکرکنم راه پشت بوم و گم کرده باشه پس

چرا بودن ولی تقریبا یه روز بود ندیدمشون فکرکردم همه باهم رفتن، امروز اتفاقی بچشو دیدم، مامانه هم همش ...

احتمال قوی، یکی از بچه هاش یه جا گیر کرده و اومده از شما کمک میخواد. اگه میتونی، اجازه بده بیاد از راه پله بره بالا تا نشون بده بچش کجاست

وای دلم کباب شد واسش💔🫠

ماهم، انقدر سخت بود.  مامان بزرگم بعدا گفت باید جنازه بچشو میذاشتین جلوش انقدر اونو بو می‌کشید و لیس میزد تا ازش خسته میشد و خودش بچشو ول می‌کرد ولی ما نمیدونستیم زود از جلو چشمش برداشتیم فک کردیم ببینه ناراحت میشه😭😭

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند

بعضی وقتا گربه ها گیج بازی درمیارن و ممکنه راهو گم کرده باشه ولی مطمئن نیستم اون بچه گربه، بچه ی این ...

نه گیر نکردن، مامانشونم سالمه، نمیدونم بچشه یانه فقط یه بار دیدم بچه هه خودشو به این مادره میچسبوند و ناز میکرد حدس زدم بچش باشه، اخه تقریبا بزرگه بچش نه اصلاااا صدا نمیده بچش

نمیدونم کمک میخواد یانه، نمیفهمم چشه همش میشینه جلو در ناله میکنه غذا براش گذاشتم خورد باز ناله میکرد بعد انگار میخواست بیاد توخونه همش، لای در باز بود تلاش میکرد بیاد تو🥺