2777
2789
الان پدر و مادرتون سر حالن خدا رو شکر

مریضی زیاد دارن،ولی بابام خودش حواسش به دکتر رفتن مامانم وسلامتی خودش هست

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

خب الان دیگه کمتر کسی تو بیست سالگی بچشو به دنیا میاره،همونا هم که زود ازدواج کردن نگاه کنی هزار تا ...

منم خیلی زود ازدواج کردم اما زندگیم دوامی نداشت 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خالقت را شکر دخترم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خیلی زود ازدواج کردم اما زندگیم دوامی نداشت

یعنی الان ازدواج دومتونه؟

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

بیخودی نیست نسبت به مادر های نسل گذشته خیلی پیر هستم

تو باید خودت و با نسل خودت مقایسه کنی، الان کلی دختر ۶۶ ی داریم که هنوز مجردن اونا که با تفکر تو باید برن بمیرن

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
تو باید خودت و با نسل خودت مقایسه کنی، الان کلی دختر ۶۶ ی داریم که هنوز مجردن اونا که با تفکر تو بای ...

یعنی شما اگه جای من بودی از اینکه باردار شده بودی ناراحت نبودی و استرس نداشتی 

یعنی شما اگه جای من بودی از اینکه باردار شده بودی ناراحت نبودی و استرس نداشتی

متولد ۶۶ هستم جدا شدم و ان شالله ازدواج کنم حتما باردار میشم و استرس هم نخواهم داشت.خواهرم بچه اولش و ۳۴ ،بچه دومش و ۳۶ و بچه سومش و ۴۰ سالگی زایمان کرد هر سه خدارو شکر سالم و باهوشن

متولد ۶۶ هستم جدا شدم و ان شالله ازدواج کنم حتما باردار میشم و استرس هم نخواهم داشت.خواهرم بچه اولش ...

چه خوب زندگی شون شاد و خندان می شه جنسیت کوچولو هاشو بپرسم سختش نیست اصلا .منم واقعا دوست داشتم یه یچه دیگه داشتم ولی اینکه این طوری اعصابم ریخت به هم امه چی عوض شد 

چه خوب زندگی شون شاد و خندان می شه جنسیت کوچولو هاشو بپرسم سختش نیست اصلا .منم واقعا دوست داشتم یه ی ...

بچه اولش دختر بچه دوم و سومش پسرن،تو زندگیت همیشه خوشبین باش،به خدا گمان خوب ببر،ان شالله خدا عمر طولانی و با عزت به خودت و خانوادت بده