2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=398249698]به نظرمن که تک فرزندی اصلا خوب نیست،انشالله سایمون بالاسربچه هامون باشه،ولی حقیقته، ...

منم فکرای ناراحت کننده زیاد میاد تو نظرم...مخصوصا نگرانی از سلامت بچم و ترس زایمان...اما طبیعیه ،بخاطر بهم ریختن هورموناست،نگران نباش..هر وقت افکار منفی اومد سراغت به اون لحظه ای فکر کن که تو آغوشش میگیری🥲😍

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

[QUOTE=398249784]ترس از دست دادنشونو نداشتید هیچ نمیشه گفت هیچ وقت نداشتم،ولی اینکه بشه دغدغم نه

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

29 بدنیا میاد بچم

منم بچه اولم بیست ونه سالم بود دنیا اومد،سنت که خوبه

منم بچه اولم بیست ونه سالم بود دنیا اومد،سنت که خوبه

مثلا فک کن بیست سالگی بدنیا بیاری بچتو تو 40 سالت بشه بچت 20 سالشه

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خالقت را شکر دخترم

من فکرمنفی ام اینه که بهم بگه چرا منو به این دنیا اوردی .برام دعا کن

منم ترس اینو دارم که تو این شلم شوربای مملکت از لحاظ مالی نتونم اونجوری که باید حمایتشون کنم

الان پدر و مادرتون سر حالن خدا رو شکر

من مادرم 40 سالگی منو بدنیا اورده اصلا ازش راضی نمیشم چون هیچ نقطه مشترکی باهاش ندارم هر وقت میومد مدرسه خجالت میکشیدم که مادرم انقد سنش بالا بود و مادرای هم کلاسیم جوون و سرحال بودن

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خالقت را شکر دخترم

من برم نماز برام خیلی دعا کن ارامش بیاد به قلبم روز های سختی می گذرونم

قربانت،حتما دعات میکنم،شما هم برای من دعا کن،خیلی ترس زایمان دارم،ترس سالم بودن یا نبودنش....خدا به هممون کمک کنه🙏

مثلا فک کن بیست سالگی بدنیا بیاری بچتو تو 40 سالت بشه بچت 20 سالشه

خب الان دیگه کمتر کسی تو بیست سالگی بچشو به دنیا میاره،همونا هم که زود ازدواج کردن نگاه کنی هزار تا حسرت دارن