2777
2789
عزیزم سن هامون اونقدر بالا نیست که اینقدر نگرانی،من این چیزا نگرانیم نیست،نگرانیم اینه که انشالله سل ...

نگران نباش این ها درست می شه .من نگران تنهایی ۶ستم نی ترسم ازدواج خوب نکنه هیچ کسم حامی اش نباشه 

شما چرا این قدر فاصله انداختید منم پسر اولم تو ۲۹ به دنیا اومد

دوست داشتم وضعیت مالیمون اکی تر بشه،حقیقت حوصله دو تا بچه کوچیک همزمان هم نداشتم،همش میترسیدم به هم آسیب بزنن،از پسشون برنیام،گفتم اول بزرگه عاقل تر بشه،بعد دومی..البته همسرم دوست داشت زودتر اقدام کنیم

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش می گم کاش پسرم تک فرزند بود .خدا هم که واجب نکرده بچه بیاریم خوب چه کاری بود اذیت کردن خودم .پسرم مدرسه می ره به شدت بی دقته و کسی نیست به درساش برسه 

نگران نباش این ها درست می شه .من نگران تنهایی ۶ستم نی ترسم ازدواج خوب نکنه هیچ کسم حامی اش نباشه

توکل کن به خدا،خدا خودش پشت وپناهشونه....ما کی باشیم؟!

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

من ۳۳ اقدام کردم ولی دو تا سقط داشتم این دفعه خدا خواست برام موند .ولی خیلی دعا کردم از خدا خواستم کاش نمی کردم فکر می کردم یه بچه داشتن خیلی بده ولی واقعا بد نبود 

همش می گم کاش پسرم تک فرزند بود .خدا هم که واجب نکرده بچه بیاریم خوب چه کاری بود اذیت کردن خودم .پسر ...

من از اول سال درسای پسرمو به همسرم سپردم...حقیقت بیشتر بخاطر پسرم واسه دومی اقدام کردیم،دوست داشتم آینده ،بالاخره ما که تا همیشه نیستیم،تنها نباشه

من از اول سال درسای پسرمو به همسرم سپردم...حقیقت بیشتر بخاطر پسرم واسه دومی اقدام کردیم،دوست داشتم آ ...

منم همین طور ولی وقتی دختر شد گفتم چه فایده نه این به دردش می خوره نه اون 

من ۳۳ اقدام کردم ولی دو تا سقط داشتم این دفعه خدا خواست برام موند .ولی خیلی دعا کردم از خدا خواستم ک ...

به نظرمن که تک فرزندی اصلا خوب نیست،انشالله سایمون بالاسربچه هامون باشه،ولی حقیقته،تا همیشه که نیستیم،اینجوری آینده یه خواهری یا یه برادری داره،تک وتنها نیست

منم همین طور ولی وقتی دختر شد گفتم چه فایده نه این به دردش می خوره نه اون

دخترو پسرش فرقی نداره،اتفاقا خواهر خیلی دلسوز برادره،برادر هم پشت خواهره

شما به عنوان کسی که مادرتون تو سن ۴۰ شما رو به دنیا آوردن و تجربه دارید چه چیزهایی شما رو اذیت می کر ...

اینکه محیط خونمون شاد نبود،دوست داشتم بیشتر درکم میکردن،بیشتر باهاشون احساس دوستی وراحتی میکردم،همیشه بینمون خصوصا با پدرم یه حریمی بود که نمیتونستم راحت حرفامو بهشون بزنم

[QUOTE=398249698]به نظرمن که تک فرزندی اصلا خوب نیست،انشالله سایمون بالاسربچه هامون باشه،ولی حقیقته،تا همیشه که نیستی ... امیدوارم که این طوری باشه و هز اثرات هورمون باردهری باشه بعد زایمان خوب بشم