2777
2789

سلام خانوما من واسه بعد زایمانم موندم چکار کنم خیلی میترسم از بارداری ناخاسته میخاستم ببینم قرص بخورم چطوره دکترم که متخصصذمیگه بخور مشکلی نداره هنوز ثابت نشده ضرراش من میترسم بخورم خدایی نکرده سرطان سینه بگیرممم🤔😐

فکر نمیکنم .... اتفاقا پریودات رو خیلی منظم میکنه ... نترس

ولی من ب خاطر یه دلیل نمیخوردم اینم ب خاطر به هم خوردن هورمونام و عوض شدن ۷لق و خوم بود...

یعنی مدتی ک استفاده میکردم خیلی از لحاظ روحی داغون بودم

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انقدر ناراحتم الان 8ماهه ازدواج کردم تالا دوبار قرص اورژانسی خوردم میگند همه خیلی بده برای بدن و ...

اورژانسی خوب نیست

ولی قرصایی ک  دکتر میده بد نیست...

مثلا من روکین میخوردم نه تنها باعث چاقیم نشد بلکه لاغرم شدم

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

این قرص مال بعد یا قبل 

این قرص رو باید هر شب بخوری...

قرص بدی نبود..

پریودام منظم بود حتی من ک تو پریودیام درد داشتم اونو میخوردم درد نداشتم.

دکترم گفت عوارض کمتری داره

عزیزم هیچ دارویی حتی گیاهی بی ضرر نیست

ولی هرکدوم برا ی سری آدما ضرر دارن برا ی سری دیگه نه،در این مورد قرص ی سری افراد و شرایط و بیماری ها نباید بخورن،شما اگه متخصص بهتون گفته میتونین بخورین خب استفاده کنید

بهـ اعتقاد من، زنان شاد، زیباترین زنان هستند!:)