2777
2789
عنوان

حوصله ندارم 💔🥲

214 بازدید | 21 پست

دهم انسانیم امروز واقعا حالم خوش نیست جلسه قبل هم کتاب نداشتم واسه اقتصاد قرار شده فردا هر دو درس ازم بپرسه حوصله ندارم بخونم گفته هرکی نخونده باشه تو کلاس راهش نمیدم و فلان 💔

خوب خستم بخدا یه دور درس اول خوندم 

اما هنوز باید بخونم تروخدا خانوما پای نماز دعا کنید نیاد فردا دبیر

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

عنوانو دیدم اومدم بگم خوبه حداقل امتحان نداری فردا یا مدرسه ای نیستی

ک دیدم بهبه توعم مثل منی

ولی با این تفاوت ک من الان میخوام بخوابم چشام رو همه

ی کلمه هم نخوندم

هم امتحانه هم پرسش

ولی تو میتونی صبحه زود پاشی بخونی

من ک توانایی صب زود پاشدنو ندارم

لطفا یه فاتحه و یه صلوات به نیتم بفرستید🖤

وای فدای سرت عزیزم یه جوری میگذره که بعدا خودت مسخرت میاد منم از این روزا زیاد داشتم اما الان گذشته و وقتی عقب رو نگاه میکنم میگم دیدی چقدر الکی حرص خوردی گریه کردی معده درد و.....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عنوانو دیدم اومدم بگم خوبه حداقل امتحان نداری فردا یا مدرسه ای نیستیک دیدم بهبه توعم مثل منیولی با ا ...

اون صبح زودی که میگی من باید برم مدرسه این حداقلش ملی وقت میبره تا بخونم

وای فدای سرت عزیزم یه جوری میگذره که بعدا خودت مسخرت میاد منم از این روزا زیاد داشتم اما الان گذشته ...

واقعا دلم میخاد به بعضی معلما بگم خوشتون میاد 

دانش آموزا رو استرسی کنید و حرص بدید 

نمیدونم چرا فکر میکنن با زهر چشم دانش آموزا درسخون میشن

اونا هم شیوه تدریس خودشون رو دارن عزیزم ولی اشتباهه کم کم شاید راه میاد ما نصف دبیرا مثلا تا دی اینجوری بودن امتحان پرسش بعد بهمن فقط درس 🤣نه وقت می‌کنن بپرسن خیلی نه امتحان 

داداش منم دهم هست ... اونم انسانی و هر روزی که معلمشون درس میده تو خونه اون درس رو مرور می‌کنه ... اونم نصف شب 😂نمی‌دونم روز رو از این بچه گرفتن ... دو هفته کتاب نداشت و از گوشی میخوند...

تاپیکتو دیدم الان یاد معلم جامعه شناسی افتادم ... یکبار گفته بود که نمره همه بچه ها رو تو برد میزنه همه ببینن... همین کارو هم کرد 😑من اینقدر بد خط نوشتم که ۱۴ شدم آبروم رفت

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

آنقدر زود میگذره که نگو الان فقط غصه میخوری فلان دبیر 

دوسال بعد غصه کنکور تست دانشگاه 

الان من غصه رفتن دارم غصه دانشگاه و رشته دورت بگردم چیزی نیست بگو هفته بعد جبران میکنم 

اونا هم شیوه تدریس خودشون رو دارن عزیزم ولی اشتباهه کم کم شاید راه میاد ما نصف دبیرا مثلا تا دی اینج ...

خوب موندم مثل چی خوابمه نمیدونم چیکار کنم 😅

دعا کنید جون مادرتون 

که این نیاد فردا

داداش منم دهم هست ... اونم انسانی و هر روزی که معلمشون درس میده تو خونه اون درس رو مرور می‌کنه ... ا ...

شب استرس بیشتره از اجباره واسه همین 🤣

آنقدر زود میگذره که نگو الان فقط غصه میخوری فلان دبیر دوسال بعد غصه کنکور تست دانشگاه الان من غصه رف ...

دانشگاه که احتمالن آزاد برم چون حوصله کنکور ندارم 

و اینم بگم که الان دقیقا همون هفته بعدم 🤣🤣که قرار بود جبران کنم 

ی دبیر ادبیات داشتیم از دهم ورد کلامش این بود که 

"هر چیزی شمارو نکشه قویترتون می‌کنه"

ببین من با این جمله تلاش می‌کردم شبا تا ۳ درس می‌خوندم میگفتم من که نمی‌میرم دارم قوی میشم برای آینده و کم کم عادت کردم به شب بیداری درس خوندن 

عادت کن که بیای دوازدهم خیلی سخت تره 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز