2777
2789
عنوان

خونمون مورچه داره😒

105 بازدید | 16 پست

حدود سه ماهی هست تو آشپزخونه مورچه های ریز هست .همینجور جولون میدن رو درو دیوار و اپن🤨بعد از کلی تحقیق ژل مورچه کش برسودا خریدم .امیدی هست ریشه کن بشن؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کوچ میکنن یجا دیگه خونه ما داشتیم پذیرایی بود سم کامن زدسم  رفتن آشپز خونه سم زدیم رفتن حمام که تو اشپز خونس از اونجاهم سم زدیم رفتن دستشویی الان دیگه شدید نیست بعصی وقتا یکی دوتا باز اشپز خونه میبنم  😂

میگه ده درصد مرگ های غیر طبیعی در اثر گاز گرفتگیه!د پ چرا گازمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!مگه هارین؟؟؟؟!!!! همو بوس کنید!با هم مهربون باشید
چند مدت بودن اونوقت خودشون رفتن؟وای موش؟کدوم شهرید مگه؟

شاید دوسه ماه بودن درگیر بودم رو اپن آشپزخونه بودن روی گاز کافی بود فقط یه تیکه نونی چیزی بذارم رو اپن آشپزخونه سریع میومدن گاهی تو پذیرایی هم بودن با اینکه جارو میزدم دستمال میکشیدم بازم بودن ولی الان کم شدن تک و توک شاید ببینم خودشون رفتن یه بار آبلیمو و دارچین امتحان کردم فایده نداشت

چند مدت بودن اونوقت خودشون رفتن؟وای موش؟کدوم شهرید مگه؟

اصفهان آره خونمون از اول تاحالا موش داره چن تا با چسب گرفتیم یه مدت بود ندیده بودم دوباره اومده و رو چسب نمیره انقد زبله