2777
2789

اگر دولتیه محرومیت داره نره 

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سراسری؟اگه آره که برای سال بعد محرومی

ولی بنظرم بخون،پشت جز اینکه پیرت کنه چیز دیگه ای نداره بازم ببین قلبت چی میگه موفق باشی

دخترِ ایران خاتون..                                                   آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^                                    تورک قیزیام🙌🐺

آینده شغلی داره؟

اصلا قصد سرکار رفتن داری؟

اگه خیلی مصمم نیستی واسه سر کار رفتن و اینا برو همینو بخون 

به نظر رشته بدی نمیاد 

الکی عمرتو هدر نده 

معلوم نیس سال دیگه چی پیش میاد 

اگه خیلی ازین رشته بدت میاد که اون یه حرف دیگس

به این فکر کن سال بعد شرایط خیلی سخته و هیچ ترازی واسط سیو نمیشه ولی اگه انگیزشو داری بمونراستی وقتی ...

دانشگاه آزاد قبول شدم

انگیزه کافی ندارم واسه موندن ولی خب بقیه میگن لیاقتت ی رشته بهتره بمون🙂

دانشگاه آزاد قبول شدمانگیزه کافی ندارم واسه موندن ولی خب بقیه میگن لیاقتت ی رشته بهتره بمون🙂

خب بنظرم بمون چون حیف من فک کردم دولتی آوردی 

ولی خودت بالا پایین کن فکرشو بکن ببین میتونی یه سال دیگه استرس کنکور و امتحان نهایی رو تحمل کنی یا نه 

آینده شغلی داره؟اصلا قصد سرکار رفتن داری؟اگه خیلی مصمم نیستی واسه سر کار رفتن و اینا برو همینو بخون ...

میگن تو شهرای کوچیک باز کارش خوبه

باز کار و آیندش خیلی واسم مهمه

میگن تو شهرای کوچیک باز کارش خوبهباز کار و آیندش خیلی واسم مهمه

اگه شهر کوچیکی و آینده داره بنظرم برو همینو بخون

سال بعد سخنتره بنظرم 

چون آدم از اون فضای درس دورتر میشه و هم سناشم وارد دانشگاه شدن ، حس عقب موندن و هدر دادن وقت ادمو شل میکنه 

اگه شهر کوچیکی و آینده داره بنظرم برو همینو بخونسال بعد سخنتره بنظرم چون آدم از اون فضای درس دورتر م ...

خودمم بخاطر همین چیزا میترسم بمونم وگرنه تواناییشو دارم اگه بمونم خوب بخونم سال بعد نتیجه بهتری میگیرم