قبول دارین دیگه عید ها مثل قدیم نیست؟ قبلا از چند روز قبلش کامل حس و حال و بوی عید مشخص میشد اما الان نه قبلا همه دور هم جمع میشدن اصلا ی صفای دیگه داشت
تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol
آره خیلی. اون روزا هیچ وقت برنمیگرده. چقد دلامون خوش بود. الان فقط باید فکر پول باشیم که میتونیم بخر ...
اون موقع ها آجیل فراووون میوه اصلا زییااااد شیرینی انواعش میرفتی تو همه خونه ها بود متنوع خوشمزه الان فقط نخودچی هست با نهایت از این باسلوقا که روش پودر نارگیل و ی سری چزا هست سفته میچسبه به دندون از اونا
تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اونا به کنار. یه لباس میخوای بخری باید از تابستون به فکر باشی. تا بتونی چند تیکه بخری. من که خیلی دل ...
من که کلا سال به سالی میخرم نهایت تابستون برم سفر یکی میخریم وگرنه اصلا نمیشه کلی خرید کرد من کمدم کلا 3 4 دست لباس با 2 3 تا شلوار همین بچه بودم اصلا جا نداشتکمدم