2777
2789

دختر عموم پدرش مادرش فوت شده مدرسه بهش گفته هرچی نیاز داشتی بیا بگو 

چن روز بود اذیت میکرد شبا نمیخابید بابام رفته ب مدرسه گفته باهاش صحبت کنید که بخابه و اینا 

بهش از مدرسه ی کیف گرون دادن 

امکان دارع بابام خریده باشه داده باشه به مدرسه ؟ یا از خود مدرسه دادن ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگرانی یک وقت پدرت هزینه کرده باشه ؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بله میدن ...بسته های کمک به نیازمندان هست که شامل لوازم التحریر و تغذیه و کفش و.‌‌.‌.هست و با اختیار ...

نه اونارو اول سال دادن 

الان ی کیف دستی بیرونی دادن

خرج اونم کرده باشه تو نباید حسادت کنی، اونم مثل بچه خودش، چرا بهش محبت نکنه

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

دیگه شورشو در اورده ب من میگه ندارم بعدش خرج اون میکنه

من از شرایط خانواده شما مطلع نیستم که رفتار والدینتون باهاتون به چه صورت هست 

اما عزیزم یک لطف بکن شما بعنوان یک انسان به هیچ وجه جلوی بچه در این باره صحبت نکن اون به اندازه کافی مصیبت دیده هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍