2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا هیچ پیشرفتی نداریم

377 بازدید | 51 پست

من و همسرم هر دو کارمندیم خرج انچنانی هم نداریم ولی پولی جم نمیشه ک حتی ماشینو عوض کنیم خیلی ناراحتم بقیه ماشین و خونه عوض میکنن ما در جا میزنیم در صورتی ک اونا زناشون بیکارن و ‌..

خب صرفه جویی کنید، هر ماه حتما یه مقداری پس انداز کنید اگه پول خرج میکنین ماهی یه سکه پارسیان هر مقداری میتونین بخرین بعد طبق بقیه حقوق تون در ماه خرج کنین

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قصد جسارت ندارما. ولي نماز اونم اول وقت خيلي بركت داره. اگر نميخونيد حتما بخونيد.

میخونم ولی همسرم نه 

واقعا نمیدونم چمونه چرا همش همینیم چرا یه چیز جدید عوض نمیشه تو زندگیمون

میخونم ولی همسرم نه واقعا نمیدونم چمونه چرا همش همینیم چرا یه چیز جدید عوض نمیشه تو زندگیمون

بخشيش بخاطر شرايط اقتصاديه. 

بخشيش مربوط به همين اعمال مذهبي و واجبه. 

به همسرت بگو حتما بخونه عزيزم. 

نماز اول وقت گره كارهارو باز ميكنه. 

حتي اگه حقوق هم كم باشه،خدا بهش بركت ميده

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

خب صرفه جویی کنید، هر ماه حتما یه مقداری پس انداز کنید اگه پول خرج میکنین ماهی یه سکه پارسیان هر مقد ...

حس میکنم طلسم شدیم قبلا خیلی زود ب زود پیشرفت میکردیم و ...

الان نه دشمنم زیاد داریم و ویدونم ک چقدر خوشحالن

پس چرا بقیه میتونن

چون یه مقدار سختی میدن و هر ماه حتما پس انداز دارن، ما دو تا بچه داریم حقوق همسرم زیر ۲۰ تومنه باز هم هر ماه پس انداز داریم. 

البته کرایه خونه نداریم ولی همین خونه رو هم با چه زحمتی خریدیم 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
بخشيش بخاطر شرايط اقتصاديه. بخشيش مربوط به همين اعمال مذهبي و واجبه. به همسرت بگو حتما بخونه عزيزم. ...

حقوقمون ک کمه البته خداروشکر ولی نمیدونم چی بگم فقط از خدا میخام مارو زمین نزنه جلو دشمنامون

چون یه مقدار سختی میدن و هر ماه حتما پس انداز دارن، ما دو تا بچه داریم حقوق همسرم زیر ۲۰ تومنه باز ه ...

۲۰ تومن رو چجوری پس انداز میکنین 

جسارتا شوهرتون شغلش چیه