2777
2789
عنوان

گربه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 38 پست
مطمئنی خودشون میرن؟اگه نرفتن موندن چی؟چون هعی به چیزایی ک توی بالا پشت بوم هست دست میزنن بیشترم شبا ...

آره مطمئنم 

میرن مامانشون هی جاشونو عوض میکنه 

از اینکه نفس میکشم متنفرم!:)🖤                         https://daigo.ir/secret/7228025515

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نميدونم. ولي يه وقت اذيتشون نكنيدا. اونا به پشت بوم شما پناه اوردن

خودمم از اریت کردنشو به ناخواسته میترسم ولی کاری نکردم مامانم زنگ زد به پدربزرگم ک بیاد ببرتشون یجای بهتر ولی پدربزرگم گفت خودشون میرن🥲امیدوارم برم خیلی سخته سروصداش خیلیه ما اطرافمون سگ زیاده ولی اصلا سروصدا ندارن ک اذیت کننده باشه ولی گربه یکسره میو میوعه

خودمم از اریت کردنشو به ناخواسته میترسم ولی کاری نکردم مامانم زنگ زد به پدربزرگم ک بیاد ببرتشون یجای ...

اره. حداقل اگه اذيت ميشيد بهتره يه جاي بهتر ببريدشون. 

خوبه كه باهاشون مهربونيد❤️

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

برای مادرشون غذا خشک بخر یا خودت بهش غذا بده تا بچه هاشو بتونهدراحت بزرگ کنه و بتونن خودشون برن، ی سرپناه گرمم براشون بساز ی ظرفم اب بزاشون بزار کنا، ی برکتی میاد تو زندگیت اگه کمک کنی بهشون

بزرگ بشن خودشون میرن     خود مادر به طور غریزی رهاشون میکنع بعد چند وقت        خدا خیرت بده اگه تونستی براشون ابو غذا بزار شاید گرسنن که صدا میدن    شیر بدون لاکتوز هم از سوپری بگیرید میخورن

مطمئنی؟خیالم راحت باشه؟ممنون عزیزم❤️

والا من تجربه دارم

کلا نرفتن بچه ها بزرگ شدن مستقل شدن. دوباره زایمان کرد

تا مدت ها بود

چون کسی کاریشون نداشت و گاهی بهشون غذا می‌دادیم

حتی بعدها داییم تو کیسه کرد بردشون چندتا خیابون اینورتر بازم برگشتن

اگه ناراحتی باید بیرونشون کنی/(الان میخورنم ولی واقعیته)

بچه ها رو با مادر ببرین یه جای دیگه رها کنین

کار نداشته باشین میشن صاحب خونه

واسه ما که صاحب خونه شده

کاریش نداشته باش 🥺چند ماه پیش هم... یه گربه بچه کرده بود تو حیاط ما منم با ترقه ترسوندمشون ...یکی یکی بچه هاشو برد فقط یکی موند تو حیاط ...دیگه برنگشت اینو ببره بعدا متوجه شدم ماشین زده بهشون

خواهرم ی گربه تو خونه شون ۴ تا بچه آورد تقریبا یک ماه اونحا بودن و خیلی بهشون میرسیدن آخرش حتی وقتی میرفتن باز هم برمیگشتن اونجا اگه شرایط شون داری بهشون رسیدگی کنین چون الان مادر گربه ها فک نکنم بتونه بچه ها رو از اونجا ببره خیلی ثواب داره فعلا بیرونشون نکنین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️

میرن یه کم بزرگ یشن

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

برای مادرشون غذا خشک بخر یا خودت بهش غذا بده تا بچه هاشو بتونهدراحت بزرگ کنه و بتونن خودشون برن، ی س ...

بخدا من خودمم عاشق حیونام حتی به مامانم گفتم من نتونستم بخابم اینقد سروصدا کردن اذیت شدم گفت تو ک دوست داشتی ولی واقعا هم اذیتم هم میترسم  ک عادت کنن بمونن چون ما خودمون خونرو خیلی وقته میخایم بفروشیم فعلا ک فروش نرفته ولی دیگ چارنفر بیا سروصدا اینارم بشنون اصلا نمیخرن برا همین هم واسه مایی ک همیشه تو سکوت زندگی کردیم سخته هم شاید واسه کسایی ک تو اینده بخان بیان شاید کنار نیان