2777
2789
  • سوره های فلق و ناس را هر روز تلاوت نمایید. (صبح و شب)
  • به وقت خواب معوذتین (همان سوره های فلق و ناس را بخوانید).
  • معوذتین را در کاغذ بدون خط بنویسید و همیشه همراه خود داشته باشید.
  • پایان هر نماز آیه الکرسی را حداقل یکبار تلاوت نمایید. آیه اول آن را بخوانید تا و هو العلی العظیم.
  • حتما در هنگام اذان یا اندکی قبل یا پس از آن که درهای استجابت دعا گشوده است جهت عنایت بخت نیکو از جانب خداوند متعال دعا و طلب حاجت کنید.

برای سلامتی دخترم دعاکنید

خدایا بده شوهر😆

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

الهی خدا بهترین همسرو نصیبت کنه عزیزم

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴۰ روز سوره مریم 

نماز جعفر طیار

نذر سوره یس نخودکی

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤
چه ذکری برای ازدواج خوبه 

بعد از نماز صبح .ده مرتبه اين دعا را بخوانيد و هر روز تکرار کنيد تا خداوند گشايش عنايت فرمايد:
« لا حول و لا قوّة الا بالله. توکّلت علي الحيِ الّذي لا يموت و الحمد لله الّذي لم يتّخذ ولداً و لم يکن له شريک في الملک  و لم يکن له وليِ من الذّلّ و کبّره تکبيراً ».

برای سلامتی دخترم دعاکنید

دوست عزیز اینکه ته خونه بشینید

ذکر بگید خدا از آسمون خواستگار نمیفرسته

باید همیشه تو جمع های خانوادگی باشید و خوش رفتار و اینکه مرتب تو اجتماع حضور داشته باشین تا دیده بشین 

محتاجیم به دعا🙏🏻

بنظر من برای خدا هیچ غیرممکنی وجود نداره اگه بخواد اتفاقی بیفته نیازی به ذکر خاص نیس چون هرجوری که بخوای ازش میده تو با زبون خودت باهاش درد دل کن ایشالا که اگه به صلاحته خواستگار خوب میاد

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

و به ظاهرتون هم اهمیت بدید

همیشه آراسته و شیک پوش و مرتب باشید(دوستان با هر هزینه ای میشه همیشه آراسته و شیک پوش بود نگید خب ما پولدار نیستیم)

محتاجیم به دعا🙏🏻