2777
2789

میگن خیلی سخته

انگا پزشکی انسانیم اینه

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره واقعا من اگه میخواستم آنقدر درس بخونم میرفتم تجربی تازه کلاسشم بالاتر بود....

مگ واس کلاسش درس میخونی؟

این طرز فکر غلطه

رسیدن به هدفت کلاسشه ن مسیر رسیدن ب خواستت

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

مگ واس کلاسش درس میخونی؟این طرز فکر غلطهرسیدن به هدفت کلاسشه ن مسیر رسیدن ب خواستت

نه عزیزم برا کلاسش نه من به تجربی خیلی علاقه داشتم اما چون داییم معلم بود از اول اصرار کرد که انسانی بردار و راحت معلم شو چون تضمین شغلی داری منم گول همینو خوردم 

حداقل میرفتم تجربی انتخابای بیشتری داشتم...

خودم براتون میگم تهران با تراز۶ هزار قبول شده

یشهر کوچیک با ۸ هزار دعوت نشد

مثالش خودم 

بی عدالتی یه عده بس سواد معلم میشن 

بعد میگن واییی من زیاد نخونده بودم 

بعد یه عده با تلاش نشد حیف اسن همه تلاش و نشدن 

مبارک باشه چه سالی قبول شدید؟

403

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)