2777
2789
عنوان

فک کنم اپراتور لیزر سرم کلاه گذاشت

179 بازدید | 16 پست

سلام خانوما روزتون بخیر. 

اخیرا من و مادر و دوستم با پرس جو های دوستم که مراکز مختلف لیزر رو پرسیده بود یک مرکز انتخاب کردیم که نزدیک بود هزینه اش کمتر بود و رفتیم یک جلسه . ایشون به ما گفتن که این لیزر شاتی هست دستگاه هم مال ۲۰۲۳ هست الکساندرایت. ما هیچ کدوم اطلاع خاصی راجع به نحوه انجام لیزر شاتی و رولی نداشتیم ایشون از ژل استفاده میکردن روی بدن بعدش با یک دستگاه مستطیل طور چند بار حالت رفت و برگشت روی پوست میکشیدن و دستگاه اصلا دردی هم نداشت فقط کمی گرم بود اما رو ناحیه هایی مثل انگشت دست و زیر بغل و... درد میگرفت و داغ تر بود . تموم شد و ما هم برگشتیم خونه . من از دستگاه عکس انداخته بودم تا با هوش مصنوعی و دوستان دیگم که اطلاعات بیشتری داشتن بررسی کنیم . پرس و جو کردم و همه گفتن که این دستگاه و لیزر لیزر رولی بوده . یک بار دوستم داخل مرکز یک بار هم غیر حضوری دوباره خودمون ازشون پرسیدیم و ایشون مجدد گفتن خیر این دستگاه شاتیه و مدل جدید هست به خاطر همین سَری دستگاه متفاوته و دایره نیست چون درد کمتری داره اینجوری ساختن و همچنان میگن لیزر شاتیه اما الان من نمیدونم باید کدوم و باور کنم و کدوم درسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رولی بوده ،شاتی کشیده نمیشه ،میزاره و برمیداره انگار مهر میزنه رو بدنت خیلی هم درد داره

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ای وای واقعا سرم کلاه رفته . 

ممنونم ازتون❤️

عه . پس میگین این شاتی بوده فقط مریضی داره؟بخدا اگر ذره ای میدونستم چیه😭😂مرسی ازتون

حرف اینایی هم که میگن رولی مریضی میاره رو گوش نده. 

چرت و پرت میگن چون فقط شنیدن. 

من از ۱۶ سالگی دارم همین دستگاهو میرم که الان ۲۵ سالمه یعنی باید الان هر بیماری میگزفتم. 

برای خیلی ها جواب میده ولی من با دستگاه های مختلف رفتم جواب نگرفتم فقط کم شد،الان موهام در میاد اما ۵/۶ ماه یکبار لازم به شیو دارم ولی خب قطع نشده برای همین تصمیم گرفتم درد کمتر تحمل کنم میرم رولی

اره شاتی با این مدل فرق میکنه من هردو رفتم بنظرم‌رولی واسم باتر جواب داد

واقعا میگین؟ اکثرا میگن شاتی بهتره . پوستتون سبزه هست؟فک کنم شنیدم رولی روی پوست سبزه نتیجه بهتری داره من سفیده پوستم ولی

حرف اینایی هم که میگن رولی مریضی میاره رو گوش نده. چرت و پرت میگن چون فقط شنیدن. من از ۱۶ سالگی دارم ...

واقعا؟

من اینجور چیزا رو نمیدونم خیلی بیشتر ناراحتیم اینه که این خانوم به اسم شاتی بودن و هزینه دستگاه شاتی مارو گول زدن الان... . حتی اگرم رولی بخوام برم جای دیگه با نصف این هزینه دیدم که انجام میدن .