2777
2789
عنوان

بدنسازی

109 بازدید | 13 پست

سلام من پسرم(پروفم عوض نمیشه )۱۵ سالمه تازه بدنسازیو شروع کردم ۳ ماهه 

بدنم به اندازه فردی که یه سال بدنسازی رفته رو فرمه و خلاصه بدن معمولی نیست چون قبلش ورزش های دیگه ای هم کار کردم، ۵۸ کیلو وزنمه و میخام تا عید برم ۷۰ الان میخام کراتین بخرم روزی ۵ گرم مصرف کنم و گینر هم در کنارش بخرمو روزی ۳۰ گرم مصرف کنم، به نظرتون چقدر در کل وزن میده و چطوره کلا؟من رفیقم ۶۶ بود با مصرف یک ماه کراتین اومد ۷۴ و خلاصه نتیجه چشمگیری داشت اگه اینطور باشه به نظر خودم ۷۲ هم رد میکنم 

ممنون میشم یه نظری بدین🤍

۱۴ سالی رفتی بدنسازی 😐

امام خامنه ای (ره)زنده اند، در قلب من، در قلب همه شیعیان،زین پس در درون هر یک ما عشق و قلب پدرم میتپد..دیگر ما، خودمان نیستم.. نماینده ایم در راه ایشان..قوی تر از قبل.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کراتین اونقدر وزن نمیده ها! من استفاده کردم با اینکه مرتب هم ورزش میکردم و تغذیه‌م عالی بود ولی انقدر وزن نگرفتم

پروتئین که نگیر لازم نداری، مگر اینکه اصلا نتونی پروتئین مورد نیازت رو از غذا بگیری

ولی وزن هدفت تا عید عالیه

سعی کن کراتین رو بعد ورزش بخوری، به خصوووص اگر میخوای حالت معجون بخوریش، نمیتونی سنگین وزنه بزنی

مگر اینکه با آب بخوری یا آب هندونه و چیزای سبک

ربطی به سن نداره😐

وای راست میگی😐

امام خامنه ای (ره)زنده اند، در قلب من، در قلب همه شیعیان،زین پس در درون هر یک ما عشق و قلب پدرم میتپد..دیگر ما، خودمان نیستم.. نماینده ایم در راه ایشان..قوی تر از قبل.

وای آره، حالا یاد گرفتی؟😐

وای اره مغز فندقی

خودتو تو تاپیک بقیه معرفی نکنبی شخصیتهرچی دیگه ریپلای کنی جوابتو نمیدم، یهو میپری به ادمشماره کارت ب ...

افرین تا تو باشی گوه اضافی بخوری

تغذیه خودتو به بقیه نسبت نده، برو تو خلوتت همون چیزی که میخوای رو بخور، چرا جار میزنی😂

عزیزم تورو میرینن،نمیخورن