2789
عنوان

تغییر پوشش

392 بازدید | 60 پست

بچهااا🥲

من ترم اول رو با مانتو میرفتم همیشه هم مانتوهام بلند بود ولی الان ک ترم دومم حس میکنم با چادر راحتترم اینم بگم ک تو محیط بیرون از دانشگاه چادریم

بنظرتون الان با چادر برم خیلی زشته پشت سرم حرف میزنن؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مثلا نمیگن وای این مانتویی بود یهو چادری شد🤧

حرف مردم همیشه هست 

اهمیت نده

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 ).

من خودم از حجاب و مخصوصا چادر متنفرم

ولی برای زندگی خودم

به کسی مربوط نیست شما چی میپوشی چطور میگردی هرجور راحتی عزیزم برو بیا

نه به کی چه 

یکی از بچه ها ترم اول دوم که میومد همیشه موهاش بیرون بود و ترمای بعدش موهاشو گذاشت تو و محجبه شد

بهش گفتم توبه کردی و اینا😁 گفت من از اول چادری بودم تحت تاثیر جو و جمع قرار گرفتم 

متاهل و متعهد.عشقم همسرم ❤️❤️❤️ درخواست نده بی همه چیز 😒

باشه عزیزدلم مرسی🤍

❤️😘

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 ).

چرا اونو که میگن. ولی زشت نیست. خدا کمکت میکنه توی این مسیر. دوست خودم همینطوری شد اومد سر کداس بچه ها با اینکه خیلی هم عقیده نبودیم بهش گعتن بهت میاد و مبارکه و .. 

ولی اگرم اینارو نگفتن حرف مردم مهم نیست مهم خداست و آخرت.

من خودم از حجاب و مخصوصا چادر متنفرمولی برای زندگی خودمبه کسی مربوط نیست شما چی میپوشی چطور میگردی ه ...

اره عزیزم هرکس یجوری دوست داره منم حس میکنم با چادر راحتترم