2777
2789
عنوان

تغییر پوشش

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 60 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از اول فکر کردم نسبت به چادر واکنش نشون میدن بعد دیدم اصلا مهم نیست پوششم واسه بقیه هرجور باشی بل ...

من چادریم و همه جا چادرم سرمه حتی موقع ارائه و کنفرانس 

متاهل و متعهد.عشقم همسرم ❤️❤️❤️ درخواست نده بی همه چیز 😒

نه عزیزم من میخام چادر بپوشم🥲😂❤️

اونا هم آخه اول مثل شما از همین چادر شروع کردن

بعدا عکس های دکلته شون رو دیدیم

بعد از دانشگاه

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

مثلا نمیگن وای این مانتویی بود یهو چادری شد🤧

بگن .در دهن مردمو که نمیشه بست.هر جور خودت راحتی.الان من یه جا میرم همه بلوز شلوار با موهای باز و ...من مانتو میپوشم بللللند و مقنعه .با هم هم خوبیم.کاری به پوشش هم نداریم 

سلام عزیزم یه لحظه ترسیدم از واکنش بقیه ولی الحمدالله با حرفاتون دیگه برام مهم نیست🥲❤️چشم ممنونم

ببین هر کاری کنی بازم مردم نظر دارند....چون به نظر عده ای درست است اون کار و به نظر عده ای این کار درست نیست.....پس طبق اون چیزی که خودت فکر می کنی درست است عمل کن...

پوشش تو به هیچ احد الناسی ربط نداره عزیزم

هر چی عشقت میکشه بپوش

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

نه من مانتویی ام که باشم مانتوهام بلنده همیشه🫠❤️

انشالله همیشه میانه رو باشی و بمونی ..... جزو اینایی که ما دیدیم، نباشی

که تا توی ایران هستن از چادر امتیاز ها گرفتن

از ایران هم که رفتن یهو همه چی و کندن و متعادل نبودن

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴