2777
2789
عنوان

درمان لاغری

39 بازدید | 3 پست

چیکار کنم یکم چاق بشم همه راه هارو امتحان کردم ولی تاثیری نداشته از قرص های عطاری گرفته تا رژیم های دکتر تغذیه

دلم میخواد حداقل ۵ کیلو دیگه چاق بشم ک بدنم پر تر بشه 

با یه بنده خدایی درحال آشنایی هستم برای ازدواج خودشم گفته ک سایز سینه و باسنم اونقدر واسش مهم نیست ک بخواد تو تصمیم گیریش تاثیر بذاره ولی بازم میدونم و مشخصه که لاغریم یکمی اذیتش میکنه

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

باشگاه و به مرور مصرف پروتئین

باشگاه‌ هم رفتم ۴_۵ ماه ولی لاغرتر شدم دیگه ادامه ندادم.

مکمل هم گرفتم ولی درحد یک کیلو و نیم تو دو ماه 

و ب محض اینکه دیگه استفاده نکردم همونم برگشت 

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم، ببین! خیلی خوبه که اینقدر اطلاعات داری و می‌دونی چی به چیه. منم از تجربه دیدم (چون با یه عطاری کار می‌کنم و این مشکلات زیاد پیش میاد)، این قرص‌های چاقی عطاری که میگی، ۹۰ درصدشون کار رو خراب‌تر می‌کنن.

ما تو کارمون زیاد دیدیم کسی که می‌خواد چاق بشه، اگه مشکلش حل نشه، یا جذب بدنش ضعیفه، یا استرسش بالاست.

• راه حل اساسی (که خیلیا نمی‌دونن): برای اینکه واقعاً چاق شی و پُف نکنی، همون ورزش با وزنه که گفتی عالیه؛ عضله میاره.
  • یه تجربه عطاری: اگه مشکل از جذب باشه، ما به جای ودر قرص، سفارش می‌کنیم روزی یه قاشق پجوانه گندم رو با ماست بخورن، یا یه شیک مقوی با شیر و کنجد درست کنن (همون شیک پرکالری توصیه‌شده). این‌ها طبیعی و بدون عوارض کورتون هستن.

قبل از هر کاری، حتماً یه آزمایش تیروئید بده. اگه اون خوب بود، تمرکزت رو بذار رو کاهش استرس و پودرهای گیاهی/غله‌ای مقوی.

نجفی | سئو و تولید محتوا | همکاری با عطاری آنلاین | سوالی درباره مزاج شناسی و گیاهان دارید؟ درخدمتم 🌿