2777
2789
عنوان

سرویس مدرسه دخترم یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 41 پست
اره هروز همین کار میکنم ولی چارشنبه ماخونه نبودیم اطلاع ندادم دیروز خواب موندیم امروز گوشیم سایلنت ب ...

سایلنت ربطی به هشدار ندارم باید صدای هشدار رو زیاد کنی چون وقتی سایلنت می‌کنی صدای هشدار هم کم میشه تو باید دستی زیاد کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام تورو خدا تو مورد اولی قبل هر چیزی ب اینا فکر کنید بخدا من خودم سرویسم دیروز کلی تو گرما وایسادم ...

واقعا میدونم خیلی اعصاب خورد کنه ولی عروسی داشتیم اینقد گیر ارایش و لباس و خرید بودم هواسم ب ساعت نبود  ۱۲ زنگ زد تایم ظهر بود

-
سایلنت ربطی به هشدار ندارم باید صدای هشدار رو زیاد کنی چون وقتی سایلنت می‌کنی صدای هشدار هم کم میشه ...

اره باید تنظیمش کنم . خلاصه که خیلی شرمندم سردرد گرفتم از بس ناراحت شدم

-
اره هروز همین کار میکنم ولی چارشنبه ماخونه نبودیم اطلاع ندادم دیروز خواب موندیم امروز گوشیم سایلنت ب ...

باز شما خوبید والا هنو خواب موندن هیچ بیدار ک میشه مثلا یک ساعت دیگه زنگ میزنه وای ببخشید خواب موندیم الان اماده شده بیا ببرش 😂 انگار سرویس شخصی گرفتن برای بچشون 😅

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
باز شما خوبید والا هنو خواب موندن هیچ بیدار ک میشه مثلا یک ساعت دیگه زنگ میزنه وای ببخشید خواب موندی ...

شما سرویسی؟؟ 

تروخدا شما بهتر میدونی 

الان بنظرت خیلی از دستم عصبی شده؟؟ چجو از دلش در بیارم

-
واقعا میدونم خیلی اعصاب خورد کنه ولی عروسی داشتیم اینقد گیر ارایش و لباس و خرید بودم هواسم ب ساعت نب ...

حالا یکی دو روزو اشکال نداره زنگ بزن عذر خواهی کن ایشالا ک ادم بادرکی هست دیگه کاریه ک شده ،ولی سعی کنید اتفاق نیفته چون هر چقدر ک وقت برای شما باارزش هست برای دیگران هم همینطوره ،من خودم چون همه کارام رو برنامس چند دیقیه اینور اونور بشه کلا برنامه هام بهم میریزه😂  

حالا یکی دو روزو اشکال نداره زنگ بزن عذر خواهی کن ایشالا ک ادم بادرکی هست دیگه کاریه ک شده ،ولی سعی ...

حتما دیگه از امروز  همچی رو چک میکنم و سعی میکنم از دلش دربیارم .‌انشالله تکرار نشه فقط 

-
سلام، بله سرویس مدارس هستم

ماشین شما چیه 

چندسال سرویس هستین 

چند وقته گواهینامه دارید 

چندسالتونه 

چندنفر سوار میکنید 

من تازه گواهینامه میخواد بیاد از سال بعد سرویس شم ولی میترسم حتی پشت فرمون بشینم ماشین دارم

حتما دیگه از امروز همچی رو چک میکنم و سعی میکنم از دلش دربیارم .‌انشالله تکرار نشه فقط

انشالا عزیز ، فکرشو نکن گذشته دیگه ،ولی حتما بگو سعی میکنم تکرار نشه ی موقع کنسل نکنه دانش اموزت رو 

ماشین شما چیه چندسال سرویس هستین چند وقته گواهینامه دارید چندسالتونه چندنفر سوار میکنید من تازه گواه ...

ماشینم تیباست حدود ۱۴ ساله گواهی نامه دارم ۵ سالی هست سرویس میبرم ،من ۳ شیفت برمیدارم که هر شیفت ۴ نفرن میشن ۱۲ نفر دخترای خودمم هستن ،کار بدی نیست میشه ب عنوان ی شغل پاره وقت روش حساب کرد برای خانوم خانه دار خوبه دیگه بیشتر از ۲ ساعت در روز وقتت رو نمیگیره ،حداقل خرج ماشین و در حدی ک بخای برای تفریحات خودتت هزینه کنی رو درمیاره ،شکر خدا

2790
2778
2791
2779
2792