2777
2789
عنوان

سرویس مدرسه دخترم یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری سه شیفت کار میکنید نمیشه که با تایم مدرسه نمیخونه

چرا میشه ی شیفت ثابت صبح تا ۲ هستن دوشیفت هم چرخشین از ی مدرسه ،چرخشیا خروجشون ساعت ۱۲ و نیم میشه ک کلا با ثابت صبیا جداست فقط میمونه صبح که ثابت صبحا ساعت ورودشون ۷ هست چرخشیا ۷ ونیم شیفتای بعد از ظهرم ک دیگه با صبیا کاری نداره

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
دلم میخواد بدونم فقط من اینجورم یا برای بقیه هم پیش میاد سه چهار بار پش سر هم؟؟

نه من اصلا یک روز هم پیش نیومده حتی ۱ثانیه سرویس منتظر بمونه اون قبل اینکه برسه دم در تک میزنه یعنی خودمون بهش اول میگیم نزدیک که شدی تک بزن هنوز دم در نرسیده دخترم جلو در هست

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
چرا میشه ی شیفت ثابت صبح تا ۲ هستن دوشیفت هم چرخشین از ی مدرسه ،چرخشیا خروجشون ساعت ۱۲ و نیم میشه ک ...

تند و تیز رانندگی می‌کنی یا آروم بچه هارو چجوری پیدا کردی سرویس شدن نزدیک خونتون هستن؟

ولی به نظر من خیلی خانم ریلکس و بیخیالی هستی مطمین باش ازت ناراحت شده..من دخترم پیش دبستانی میره .از نیم ساعت قبل اومدن سرویس دخترم کامل امادس منم مانتو و شالم رو مبپوشم که اگه سرویس زودتر اومد معطل نشه..یه بچه ۹ماهه هم دارم..تا سرویس میاد عین جت میپریم توی اسانسور ..من واقعن از معطل گذاشتن خوشم نمیاد و شک نکن اون شما رو یک خانم بیفکر میدونه.بهتره که تکرار نشه

تند و تیز رانندگی می‌کنی یا آروم بچه هارو چجوری پیدا کردی سرویس شدن نزدیک خونتون هستن؟

دیگه بعد این همه سال بله رانندگیم بدک نیست ،اتفاقا ساعتایی که ما بیرونیم ساعتای اوج ترافیک حساب میشن باید حسابی مسلط باشی ، من چون بچه های خودمو جدا میبرم سعی میکنم دانش اموزارو از اطراف خونه ی خودمون بر دارم که بتونم برسم ب بچه های خودم ،دانش اموزام اکثرا چند سالی هستن که هر سال با خودم میرن ینی اخر سال برای سال بعد رزرو میکنن دیگه دنبال دانش اموز نمیگردم ولی بخام خودم کنسل کنم و جاش کسی دیگرو بردارم شماره میدم مدرسه میدن ب والدینی ک دنبال سرویس هستن

دیگه بعد این همه سال بله رانندگیم بدک نیست ،اتفاقا ساعتایی که ما بیرونیم ساعتای اوج ترافیک حساب میشن ...

درسته من تازه رانندگی یاد گرفتم بنظرت میتونم سال بعد سرویس بشم یا نه 

بعد اون ساعت خیلی ترافیک و خطرناکه؟

درسته من تازه رانندگی یاد گرفتم بنظرت میتونم سال بعد سرویس بشم یا نه بعد اون ساعت خیلی ترافیک و خطرن ...

امسالو یکم رو رانندگیت کار کن دستت راه بیفته اره سال بعد بردار حالا سال اول ی سرویس ببر ک خودتم استرس نگیری که اروم بری دیر بشه یا ن 

2790
2778
2791
2779
2792