2777
2789
عنوان

راه مصر از کدام طرف است🗿

113 بازدید | 18 پست

از کنعان آمده ایم و میخواهیم به دیدار عزیز مصر برویم🗿

همون آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر 💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀حیحی☺️ همونی که عکس پروفایلم خودم بود (بنا به دلایلی برش داشتم)

دانشگاه من:

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی این سریال هیچ وقت قدیمی نمیشه ...

جالبه اکثر مذهبی های متعصب ندیدنش

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
من اسنپم بیا بریم کوچه هاشو بلدم

سپاسگزارم 

همون آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر 💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀حیحی☺️ همونی که عکس پروفایلم خودم بود (بنا به دلایلی برش داشتم)

دانشگاه من:

چه میگویید

خداوند تو را حفظ کند فرزندم

چگونه لطف شما را جبران بنماییم؟

جالبه اکثر مذهبی های متعصب ندیدنش

ولی من فکر نمیکنم کسی تو ایران وجود داشته باشه که ندیده باشه این سریال و

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

دست از حسادت برداشته و به خدا توکل کن فرزندم 😂😂

ما که تا به حال به کسی آزاری نرسانده ایم🗿