2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ای که فقط پا تلویزیون و گوشی باشه

با هوشم باشه،کم کم هوشش کمتر میشه

هر چی با دیگران در تعامل باشه و بذارن بچگی کنه،امتحان و خطا کنه،البته با مواظبت کامل،شکوفا میشه

ژنتیک مهمترین نقش را داره، به خصوص از سمت مادر ...ولی محیط موثر هست از تغذیه سالم گرفته، فعالیت بدنی (یک مطالعه نشون میداد بچه هایی که به طور مرتب ورزش می کنند یا فعالی بدنی دارند، تمرکز بالاتری دارند)، خواب کافی و به موقع 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

مادر نیستم

ولی تربیت و اموزس توی رشد کودک خیلی موثره

بچه هایی که کتاب زیاد براشون خونده میشه هوش زبانی بالایی دارن

بچه هایی که یه ساز از کودکی دستشون داده میشه هوش موسیقیشون تقویت میشه

بچه هایی که زود مهد میرن (مهد درست حسابی که نظارت کافی و اموزش خوب توشه) هوش اجتماعی و هیجانیشون رشد میکنه

در کل محیط خوب فراهم کردن بسترساز رشد و شکوفاییه

ولی برعکس

بچه های تبلت و موبایلی حرف زدن بلد تیستن و اغلب دیر و کم حرف میزنن، هوش هیجانی و مدیریت بحران ندارن، از کودکی دوپامین زده میشن 

بچه های توی محیط هایی با افراد بی سواد یا پرتنش، اغلب الگو برداری میکنن و خودشونم همونطور میشن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

شوهرم رتبه ۳ رقمی کنکور خودم نفر اول مددسه تو تست هوش. اما بچه هام اصلااااا باهوش نیستن اصلا. بعد امروز نتایج کنکور اومد که طرف دندون شهید بهشتی قبول شده. در حالیکه باباش نتونسته دیپلم بگیره مادرش هم تا دوم راهنمایی خونده و رفتارش یه جور ساده ماننده. اما بچه رتبه برتر کنکور شده

شوهرم رتبه ۳ رقمی کنکور خودم نفر اول مددسه تو تست هوش. اما بچه هام اصلااااا باهوش نیستن اصلا. بعد ام ...

دقیقا منم همین تجریه رو دارم دوستم هم خودش هم شوهرش کم هوش اما پسرش فوق العاده باهوش،بنظر من ژنتیک نیست عاملای دیگس