2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هیچ علاقه ای به اموزش نداره فقط میخواد بازی کنه

همون بازی خودش احساس شکوفایی میاره. نباید جلو بازی کردنش رو بگیری. آموزش هم حق داره که علاقه ای نداره. سیستم آموزشی ما خوب نیست. حتی اسباب بازی هایی هم که طراحی میشه و میاد توی بازار بیشتر برای تجارته. اما بالاخره چیزای خوبم پیدا می شه باید خیلی بگردی ولی پیدا می کنی هم ابزارهای آموزشی خوب هم بازی های فکری خوب

میشه بگید چه کلاسایی و دقیقا چه کارایی انجام دادید

مثلا کلاس قران و کاراته و زبان میرفت .اللان حدود ۷ ساله زبان میره مدام درسهاش رو باهاش کار میکردم کلیپهای آموزشی میدید .بعد هم پسرمن بچه بود به جز ماهی چیز دیگه نمیخورد خیلی بهش ماهی دادم احساس میکنم شاید از اون‌هم باشه .کتابهای داستان زیاد داشت و میخونه .عموهاش و پدرش از سیکل بالاتر نرفتند .علاقه و هوش درس خوندن نداشتند .بعد ما یکی از اقواممون اول دبیرستان بود و درس رو متوجه نمیشد بردنش پیش مشاور کفتند این بچه از پایه ضعیف .مشکلش از پایه است .

البته من بخاطر مشکلی که داشتم تو بچگی نتونستم زیاد براش وقت بذارم شاید دلیلش همین باشهو کلا منظورهارو زود متوجه نمیشه باید خیلی براش توضیح بدی ،سر کلاس اصلا درسو متوجه نمیشه باید بیاد خونه خودم چندبار براش توضیح بدم واقعا نگرانم نمیدونم چیکار کنم