2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

43 بازدید | 4 پست

بچه ها من از حقوق یه هفته گذشته کارم واقعا سخته ۷ساعت روپام اینم وضعیت پام پر تاول  حقوقم ۶تومنه پنج و شنبه جمعه ۱۲ساعت سرپام بعد داروی اعصاب میخورم تموم شده به صاحبکارم گفتم از حقوقم گذشته هی میگفت  میزنم دیشبم کلی فروش کرد البته ۷نفر فروشنده ایم گفتم میشه بزنید گفت دیشب میزنه منم کلی قزض و بدهی داشتم نزد که نزد فردا صبح گفتم ۱۰نزد ۱۲نزد ۱نزد اخر گفتم اقای فلانی میزنی یا بیخیالشم خیلی منتظرم بعد ۷روز زد الان شرمنده شدم حس میکنم حرفم بد بود چاره نداشتم نمیزد روم نمیشه فردا برم سرکار 

نه بابا این حرفا چیه خب کار کردی حالا ام باید حقوقتو بده دیگه مگه صلواتی میری! اون خودش باید شعور دا ...

اخه گفتم میدی یا بیخال شم حس میکنم خیلی بد بود اخه زنش همش توهین میکنه یک هفته هم گذشته بود دیگه واقعا حالم بد بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه گفتم میدی یا بیخال شم حس میکنم خیلی بد بود اخه زنش همش توهین میکنه یک هفته هم گذشته بود دیگه واق ...

نه طبیعیه زیاد گندش نکن ، حقت بوده نمیداده دیگه مجبوری به بعضیا یاداوری کنی انقد که بی‌مسعولیتن