2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الان یکی این تاپیک را زده بود اگه خانمی به نظر من بیشتر تردید کن مهندسی برق بازار کارش برای خانم‌ها خوب نیست باور کن علاقه به رشته‌ی تحصیلی هم واسه هیچکس نون و آب نمیشه ضمن اینکه دروسش بسیار وقت‌گیر و سخت هست من که هر روز خودمو لعنت میکنم بابت انتخاب این رشته

همین الان یکی این تاپیک را زده بود اگه خانمی به نظر من بیشتر تردید کن مهندسی برق بازار کارش برای خان ...

من علاقه ام پزشکیه ولی رتبه ام خوب نشد و این رشته رو آوردم مامانم خیلی اصرار داره برم برق بخونم ولی خودم دوست ندارم

من علاقه ام پزشکیه ولی رتبه ام خوب نشد و این رشته رو آوردم مامانم خیلی اصرار داره برم برق بخونم ولی ...

ببین من ارشد مهندسی برق دارم دانشگاه صنعتی اصفهان خوندم با هزار بدبختی با آزمون استخدامی شاغل شدم تو یه اداره‌ی دولتی من هر سال آزمون استخدامی شرکت میکردم تو مرحله‌ی کتبی قبول میشدم میرفتم مصاحبه تو این مرحله حاضرن یه مرد حتی اگه لیسانس از دانشگاه غیرانتفاعی داره را قبول کنن ولی یک زن با رزومه‌ی خوب را قبول نکنن بعد از چند تا آزمون استخدامی که به این شکل تو مصاحبه رد شدم بلاخره قبول شدم یه اداره‌ی کوچیک اینجا هم با اینکه من کارم تخصصی بود ولی میگفتن تو زنی حق نداری با مردها بری ماموریت و هزار آزار و اذیت دیگه که خودم درخواست جابه‌جایی از بخش فنی را دادم واقعیت اینه که به ویژه تو شهرهای کوچیک با فرهنگ پایین‌تر زن را تو کار فنی نمیپذیرن و اذیت میکنن واقعا

ببین من ارشد مهندسی برق دارم دانشگاه صنعتی اصفهان خوندم با هزار بدبختی با آزمون استخدامی شاغل شدم تو ...

اگه درست خوبه و باهوشی میتونی پزشکی داروسازی دندانپزشکی حتی رادیولوژی قبول بشی بمون یه سال دیگه بخون اگه هم با رقابت توی تجربی سخته برات قبولی تو این رشته‌ها تو گروه ریاضی مهندسی کامپیوتر یا حتی فرهنگیان دبیری ریاضی و فیزیک بهتر از برقه تو انسانی هم حقوق، روانشناسی،مدیریت دولتی، وحسابداری به ویژه اگر دوست داشته باشی کارمند شی انتخاب‌های خوبین