2777
2789

ببخشید زیاد نوشتم برات چون واقعاً قلبم درد میگیره یه دختر کلی زحمت بکشه سخت‌ترین رشته‌ی دانشگاهی را بخونه و بعد بازار کار براش نباشه از خدا میخوام بهترین انتخابو کنی و اونقدر موفق بشی که یه روز به خودت بگی آفرین به انتخابم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید زیاد نوشتم برات چون واقعاً قلبم درد میگیره یه دختر کلی زحمت بکشه سخت‌ترین رشته‌ی دانشگاهی را ...

نه اتفاقا خیلی برام باارزش بود واسه ام وقت گذاشتید راهنماییم کردید ممنونم ازتون 🥹❤️

میخوام بخونم دوباره کنکور بدم ولی مامانم نمیذاره میگ برو همین رشته ات خوبه

بشین قشنگ باهاش صحبت کن ما مادرا زود نرم میشیم مخصوصا اگه بگی پدرومادر فلان دوستم به دخترشون گفتن یک سال دوباره شانستو امتحان کن 

ببین الان یه سال بیشتر تلاش کنی بهتر از اینه که یه عمر با یه انتخاب اشتباه فقط حسرت بکشی

دقیقا منم حرفم همینه ک یکسال دیگ بخونم رشته ای ک بهش علاقه دارم رو قبول بشم خیلی بهتر از اینه رشته ای بخونم ک اصلا بهش علاقه ندارم و بازار کار هم نداره 

ببین الان یه سال بیشتر تلاش کنی بهتر از اینه که یه عمر با یه انتخاب اشتباه فقط حسرت بکشی

مخصوصا ک دوستم الان پزشکی قبول شده و مطمئنم هروق ببینمش بیشتر حسرت میکشم🥺

ببین من ارشد مهندسی برق دارم دانشگاه صنعتی اصفهان خوندم با هزار بدبختی با آزمون استخدامی شاغل شدم تو ...

ببخشید منم برق اصفهان و برق علوم و تحقیقات تهران و علوم کامپیوتر تهران مرکز قبول شدم

به نظر شما کدوم رو برم