2777
2789
عنوان

قبول شدم🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 7415 بازدید | 246 پست
حتمماا سیسی جانممیه تاپیک دارم میزنم راجب درس باهم صحبت کنیم درخواست بده و یه پیام تا یادم باشه تگت ...

سال اولت بود یا چند ؟

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒  #مردادی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای خیلیی عجیبب بود من اصلا معتقد بودم امروز نمیاد گفتم سه شنبه بعد یهو دیدم جدی شد رفتم زدم سایت آو ...

ای جان چقدر قشنگ😍😍😍😍😍😍

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الهی قربونت برم مامان:)))من کسی میشم که بهم افتخار کنی تو مامانمی:))

حتما که همینطوره دورت بگردم

همه جوره باعث افتخارمی عزیز دلم😍😘😘💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖. 

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

مامان جانممم مامان قشنگم قربون ذوقات برم من:)))

عزیز دلمی تو بهترینم 😘😘😘چرا ذوقتو نکنم خدا رو شکر بابت همه نعمتای خوبش و بچه های گلی ک. بهم هدیه داد.... الهی همیشه موفق باشی قشنگم 😍😍😍😍💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

ممنونممم سیسی جانممن از تابستون دوازدهمماگه دوست داشتی درخواست بده یه پیام هم بده من تگت کنم تو تاپی ...

سیو کردم تاپیکت رو مرسی🤍

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️